ŽIJEME V ÉŘE VELKÉ ZELENÉ KULTURNÍ REVOLUCE

Uveřejněno dne 18 listopadu 2021 000 11:15

JIŘÍ WEIGL

Několik zpráv z dnešních médií:

– Americký zdravotní institut přiznal financování riskantních výzkumů ve Wu-chanu (zdroj: Novinky.cz, 25. 10. 2021)

– Srovnání očkovaných a neočkovaných za posledních 7 dní

 

 (zdroj: https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky, 25. 10. 2021)

– Report WMO: Loňský pokles emisí výrazně neovlivnil koncentraci skleníkových plynů. Dokud budou emise, globální teploty porostou. Vzhledem k dlouhé životnosti oxidu uhličitého již sledované teploty přetrvají několik dekád, i když emise rychle srazíme na nulu, varují vědci v reportu (zdroj: https://ct24.ceskatelevize.cz/, 25.10.2021).

– Klimatické modely neočekávaly, že zima 2020/2021 bude tak tuhá. Topná sezóna se protáhla, což vyčerpalo zásoby paliv. Leden 2021 byl v Pekingu nejchladnějším lednem od roku 1966 (zdroj). Únor 2021 byl ve Spojených státech nejchladnější únor za 30 let. (zdroj). Dokonce i Antarktida v roce 2021 zažila nejchladnější zimu za dobu měření od 1957 (byť tam mají zimu v době našeho léta). (zdroj) (Neviditelný pes, 25.10.2021).

Jen těchto několik náhodně vybraných mediálních zpráv z dnešního dne ukazuje, jaké trhliny má oficiální výklad dění kolem nás, jenž tvoří nezpochybnitelný základ covidové a zelené revoluce, v jejichž jménu je obětována naše svoboda a prosperita.

Covid 19 má velmi podivný původ a ještě podivnější důsledky. Je zjevné, že všechna opatření – od roušek a respirátorů, přes lockdowny, až po očkování nemají na jeho šíření evidentně podstatnější vliv. Pouze jedno je jisté – dopad těchto opatření na jednotlivce, společnost a hospodářství je katastrofický.

Ještě zajímavější je však zjištění, že katastrofální propad globální ekonomiky, praktická likvidace letecké dopravy a zamrznutí mezilidských kontaktů způsobené loňskými proticovidovými opatřeními neměla žádný viditelný vliv na očekávané snížení koncentrace CO2 v atmosféře. Ta právě naopak dále vzrostla. Podle vědců prý budeme muset podstoupit násobná radikální snížení emisí CO2 až k nule po dobu několika dekád, abychom zaregistrovali výsledek. To tedy znamená, že zelení fanatici plánují pod záminkou boje proti emisím CO2 likvidaci vyspělé lidské společnosti, jak ji známe, a návrat do doby prvobytně pospolné. Jinak nelze trvale bezemisní společnosti během pár let dosáhnout.  Covid a jeho důsledky, stejně jako umělé exponenciální zdražování energií a likvidace automobilové a letecké dopravy jsou pouze prvními kroky této bláznivé pol-potovské strategie, kterou uskutečňují zešílevší levičácké elity západního světa.

Velký skok green dealu a velká progresivistická kulturní revoluce, která kolem nás každým dnem nabírá na obrátkách, nemohou přinést jiné důsledky, než jejich předobraz v Maově Číně – rozvrat a chudobu. To nevyhnutelně nastane, pokud se jim dosud mlčící část evropské veřejnosti nepostaví na odpor.

IVK publikoval desítky článků, knih a studií o klimatické ideologii a jejích důsledcích, stejně jako o záměrech levičáckých ideologií a před našima očima probíhající sebedestrukci Západu. Pozornému čtenáři může stačit několik zpráv, jako jsou například ty dnes náhodně vybrané na počátku tohoto článku, nebo jenom pohled na pádící ceny kolem sebe, aby se přesvědčil, že situace je skutečně vážná a že zvedáme hlas oprávněně.

Zdroj

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist