Zrušte vánoční stromky – zachráníte klima i energetické sítě!

Uveřejněno dne 13 prosince 2021 000 10:52
Občas se mi přihodí, že začnu přemýšlet. Už komunisti věděli, že takoví lidé jsou nebezpeční, proto je porůznu pronásledovali. Komunisti jsou však už mimo parlament, tedy si takový úlet mohu občas dovolit. A vymyslel jsem…

Strážci klimatu všude kladou důraz na to, jak vypouštěním CO2 ničíme život na Zemi. Je to hrozná představa, koho by nevyděsila? Ti nejlepší z nás vymýšlejí různé vysavače tohoto životu nebezpečného plynu. Kdo však dával trochu pozor na hodinách biologie, by mohl vědět, že takové vysavače už existují. Jsou to mezi jiným rostlinstvem stromy. Teď ukážu prstem na tebe, který sis přinesl domů takový ufiknutý vysavač. Ty jsi spoluviníkem toho, že namísto aby vysavač vysával a zachránil tak planetu, udělá ti jen bordel doma na koberci. Nech stromek na původním místě, ať si v klidu vysává ten zlý CO2!

Další pomatenci takový stromek ověsí různými světélky. No kdyby jen stromek. Někteří šílenci takto ozdobí dokonce dům! Copak nevíte, že je třeba zavírat uhelné elektrárny právě kvůli tomu, že ničíte přirozené vysavače zlého plynu? A ještě máte ten hloupý nápad, že znehodnocený vysavač ověsíte světélky? Až takto rozsvítí najednou své vysavače všechny domácnosti, zejména pak v Německu, můžeme reálně očekávat – troufám si říct – světový blackout (pro neznalé angličtiny: black je černý, out je ven). Pak budou postupně zhasínat vánoční stromky po celém světě, jak budou vypadávat sluneční a větrné elektrárny. Tedy kromě zemí, které Vánoce zakazují. No dobře, tak po celém světě ne, jen po tom civilizovaném. To je ten, který si uvědomil nebezpečnost CO2 a zbavuje se zdrojů elektřiny.

Nebo si aspoň vypněte ty blikající světýlka, je to fakt humáč. Nesnáším blikání.

Zdroj

Reakce
  1. 2 roky ago

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist