Zelení jsou zalezení jak krtci před Sibiřskou zimou

Uveřejněno dne 1 září 2010 000 9:56

loukaa ti, kteří  jsou ještě státem placení ve svých funkcích na úseku  ochrany přírody,  raději nyní  nevystrkují ani šňupáky aby na sebe neupozornili, že je do jejich funkcí nacpal nebo potvrdil Bursík.

Neboť nový ministr Životního prostředí Pavel Drobil o svém ministerstvu prohlásil, že je to ministerstvo  Životního prostředí, které hodlá spolupracovat s ostatními odvětvími a nikoliv ministerstvo ekologie, které jako doposud bojovalo se všemi.

Mlácení prázdné Zelené slámy z parlamentních lavic už skončilo a Franta Pelc se  zachránil před vyhazovem Zelených Bursíkových náměstků jenom tím, že se sám  jmenoval  dva měsíce před volbami  ředitelem  AOPK Praha, aby nebyl  hned tak na ráně. Tento dříve člen ODS,  utečený po Sarajevském atentátu do US DEU, po jejím volebním krachu před 4 léty rychle zezelenal aby  mohl Bursíkovi dělat náměstka.  A dnes, kdy  MŽP vede ODS tento 1. místopředseda Strany zelených možná už zase asi znovu modrá, pokud už není modrý úplně, ve snaze pokračovat na svojí židli, v předtuše že si jej  Pavel Drobil  nevšimne.

V Břeclavi dne 27.7.2010

V a ď u r a  Otto

příznivec  přírody a krajiny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist