Hybridní vzducholodě a chemikálie

Uveřejněno dne 27 dubna 2011 000 13:56

vranaZdá se, že k tajným chemtrails brzo přibudou veřejné geoinženýrské aktivity rozptylování chemikálií do atmosféry za účelem zabránění ohřevu Země slunečními paprsky. Jak to vím? Sledujte.

Několik čtenářů mi poslalo odkaz na článek o chemtrails zveřejněný na blogu Probuzení. Můžete si ho tam přečíst, pokud ho ještě neznáte. Článek obsahuje domněnku (na základě nejasného blábolení opilého pilota), že na rozptylování chemtrails se podílí velká letecká firma Evergreen, specializovaná na hašení lesních požárů a vlastnící největší letecký supertanker na světě – na hašení požárů.

To by se mi nezdálo až tak zásadní a překvapivé, věřím již dávno, že v podstatě všechny velké letecké společnosti v mají v chemtrailsování prsty.
Postupem času mi došel odkaz na původní zdroj článku (díky!), a ten by vás mohl zajímat. Je to  čiperný americký web „monitorující otravování lidstva jedy – chemtrails“ http://aircrap.org/ (do duchovna se nepletou, aircrap – výmluvný název, najděte si ve slovníku.).
(Mají zájem o fotky chemtrails odkudkoli, můžete jim poslat své reportáže.) Zmíněný článek je tam v originále: http://aircrap.org/loose-lips-sink-ships-and-747s-too/33516/
Pár dní po článku s opilým pilotem tam vyšel další článek, odhalující další leteckou firmu přistiženou při rozptylování chemtrails. Tentokrát tak, že jeden člen newyorské chemtrailsové hlídky nafilmoval tři sprejující letadla, a přiblížením na jednom z nich přečetl logo společnosti Cargolux. http://aircrap.org/cargolux-identified-as-another-chemtrail-fleet/33693/
A to jsme u jádra věci: když webáci z aircrapu zjišťovali informace o Cargoluxu, vyplul na povrch dokument pdf s názvem Aurora Geoengineering Cost Analysis – Final Report, zpracovaný na Univerzitě Calgary pro firmu Aurora Flight Sciences a vydaný na podzim r. 2010. http://people.ucalgary.ca/~keith/Misc/AuroraGeoReport.pdf.

(Má to 86 stran, takže překládat to nemíním.)
Tento dokument mě dosti šokoval (a to snesu hodně) ale taky poučil.
Pár myšlenek z dokumentu
Analýza nákladů na geoinženýrský program Aurora
– závěrečná zpráva:
  • Geoinženýrství je způsob ochrany Země před nadměrným ohříváním sluncem.
  • Proti tomuto ohřívání ochrání clona nejlépe ze sloučenin síry (možno i jiné chemikálie), rozptylovaných letecky do atmosféry.
  • Ročně je třeba rozptýlit do vzduchu nejméně 1 milión tun.
  • Analýza zjišťuje, jaké budou náklady na tuto operaci, kolik letadel jaké velikosti bude třeba, kde je možno umístit jejich základny, kolik stojí rozptylování v různých výškách.
  • Analýza hodnotí vhodnost existujících letadel, na nichž byly provedeny zkoušky ohledně rozptylování chemikálií, a náklady na jejich příslušné úpravy.
  • Je hodnoceno několik leteckých společností, které prováděly rozptylovací zkoušky (mezi nimi Cargolux).
  • Byly srovávány náklady na rozptylování velkými i malými letadly.
  • Kromě existujících letadel byla zkoušena i speciální letadla, ve spolupráci s armádou a NASA.
  • Kromě letadel byly zkoušeny i hybridní vzducholodě.
  • Byly zkoušeny i rakety a střelné zbraně.
  • Uvažuje se o použití flotačních plošin, které by pumpovaly chemikálie potrubím do atmosféry. do výše 21 km (výš je to moc drahé). (Zatím nechápu, jestli by se ty plošiny měly samy vznášet – snad i jo, nemám to dočteno.) Update: Opravdu se vznášejí ve výší 21 km.
  • Sečteno a podtrženo: Američané už vědí, že roční náklady na geoinženýrství budou mnoho miliard dolarů.

    Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist