Poručíme větru, dešti aneb nová politika EU

Uveřejněno dne 5 května 2011 000 13:19

euEvropská rada na svém 45. sjezdu rozhodla, mimo jiné, o nové centrálně řízené politice vůči počasí nad členskými státy. Podle předsedy Evropské rady, si počasí dělá co chce, nepřeje ekonomice ve státech EU a tudíž počasí je viníkem nad současnou špatnou ekonomikou celé Evropské Unie. Pokud se počasí nepodřídí, budou následovat tvrdé sankce.

Nejdříve se pomůže zemím s největšími problémy v ekonomice, tzv. PIIGS (Portugalsko, Irsko, Itálie, Řecko, Španělsko). Pokud se projekt vydaří, v zemích by se měla ekonomika oživit, pokud ne, země už hůř dopadnout nemůžou.

První se začne u jižních států. Tyto státy totiž mají i přes velmi teplé léto také zimní období, což turistům nenahrává. Podle EU se teploty celoročně musí pohybovat nad 25°C, déšť bude povolen dvakrát do měsíce. Z těchto zemí se mají stát největší vývozci kaktusů na světě, v následující pětiletce si mají shodně mezi sebe rozdělit 125% světové produkce. Země, která předčí ostatní, dostane pokutu ve výši 300 miliard eur.

Stejný postup se měl týkat i Irska, ale objevily se námitky, že to není možné. Počasí nad Irskem proto zůstane celoročně deštivé a ze země se bude vyvážet zelená tráva, která Irsko tolik proslavila. Všechna zvířata, která trávu užírají, budou transportována do sousedního Severního Irska. Zákaz vstupu do země budou mít lochnesské příšery z nedalekého Skotska.

Vyjímkou z těchto pravidel se stane Itálie. V Itálii bude počasí rozděleno. V severní části Itálii bude pod hrozbou tvrdých sankcí nastolena nekonečná zima, kvůli turistům v Dolomitech. V jižní části bude naopak celoroční teplo. Sopkám navíc bude zakázáno chrlit lávu.

Ve východních zemích počínaje Českou Republikou, Polskem a Slovinskem, se vrátí k zemědělské produkci, aby jejich průmyslová výroba neohrožovala západní země. K tomu bude uzpůsobeno počasí. Podle přesně propočítané teorie, kterou má EU k dispozici, bude 33% denní doby svítit sluníčko, 33% pršet, 33% foukat větřík. 1% denní doby může oblačno. Tma se zakazuje, zima také – země by měla plodit 2x do roka, více než nyní. Z tohoto důvodu bude zastaveno otáčení zeměkoule! Provedou to nejmodernější systémy pod velením prezidenta Napoleona, tedy Sarkozyho.

Tma bude zakázána i v západní Evropě – aby se ušetřilo za svícení. Kvůli zvýšení produkce v průmyslu bude znovu zavedeno otroctví, aby se ušetřilo za mzdy a EU hrdě dohnala Čínu. Z Číny se EU veme příklad, i co se týče otázky lidských práv.

Co se týče počasí v západní Evropě, bude na libovůli členských států, pouze nad Londýnem bude kvůli image, trvale pršet, sluníčko bude moci zářit pouze o Vánocích, za odměnu.

Severské země jsou pověstnou svou zimou, proto zde bude trvale sněžit a teploty budou muset být neustále pod nulou. Chystá se také sjednocení severských států pod jeden, kterému se dá název DRUHÁ SIBIŘ. To jistě přitáhne více turistů, stejně jako replika transsibiřské magistrály. Jako lokomotivy budou zařazeny super ekologické lokomotivy jedoucí na stlačený plyn, LPG, řepkovou šťávu, a pro větší ekologičnost, vše v jednom motoru.

Výše zmíněná nařízení vchází v platnost k 1.9.2011 a nejdou již změnit. EU se bojí, že pokud by se zveřejnila předem, mohli by někteří o tom začít přemýšlet, což je pro Evropskou radu zcela nepřijatelné.
V úvodu jsem zmínil sankce vůči počasí, které budou následovat, pokud počasí neposlechne nařízení Evropské rady. Nejprve bude řízení Rada počasí EU. V každé zemi bude 10 000 dohlížitelů počasí. Sankce budou podle druhu porušení. Za jednu nepovolenou kapku deště pošle Rada počasí EU ostrou zprávu odsuzující její bezohledné chování. Další sankce budou peněžité. Pokud ani peníze nepomůžou, další akce bude vojenská. Chystají se rakety typu ZEMĚ – SLUNCE či přehlídkové vojenské akce na demonstraci síly.

Konečným krokem bude vystrčení zadku prezidenta EU na sluníčko. EU ovšem doufá, že k tomuto kroku již nedojde.

P.S. Prezident Sarkozy mimo protokol k tomu uvedl, že se jedná o důležitý krok k upevnění evropské myšlenky a znovuobnovení Francké říše.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist