Putina Ukrajina nezajímá, on chce zničit green deal

Uveřejněno dne 28 února 2022 000 13:51
Aspoň si to zřejmě myslí místopředseda Evropské komise Frans Timmermans, dlouhodobý a výrazný zastánce ochrany klimatu, klimatických opatření a elektromobility. Více se dočtete zde – článek je krátký, nebojte se ho.

„Místopředseda Evropské komise Frans Timmermans se nechal slyšet, že tlak Ruska na Ukrajinu je jen zástěrkou. Ruský prezident Vladimir Putin podle něj jen chce odvést pozornost od klimatických problémů, jimž svět čelí.“

Kromě toho – uvědomujete si, jakým peklem pro klima je jeden takový tank? Už jste viděli takový tank živý? Já jo – na vojně. A víte, kolik CO2 takový tank vypustí jen když nastartuje? Nevíte? Tak já vám to řeknu: hodně. FAKT hodně. Je to tak hodně, že nějaké auto je proti tomu úplný prd. Malý a naprosto bezvýznamný. A teď si představte, co ten Putin dělá – prohání hodně svých neekologických tanků po Ukrajině a ve své zlomyslnosti nadrženě čeká, až ten vypuštěný zlý CO2 vítr dofoukne do EU až k Timmermansovi.

Já bych přikázal předělat všechny tanky na elektro. A který tank nebude na elektřinu, nebude smět vytáhnout kanón z hangáru. Teprve ekologický tank bude možné poslat do války.

Pomněte, mělo by to i výhody. Nikdo by neničil elektrárny, protože tanky by jezdily od jedné elektrárny ke druhé, aby se mohly dobít. Také by se neválčilo v zimě, protože to by se nerozjel v polních podmínkách asi žádný tank. Jo, z vyhřátého hangáru by vyrazily, ale pokud by to nestihly k nejbližšímu vyhřátému hangáru, zmrzly by. Tedy by asi měla být také ustanovena povinnost napadené země postavit dostatek vyhřívaných hangárů se zásuvkami, aby agresor nezkolaboval hned za hranicemi. To by pak nebyla žádná férová válka, ale obyčejná šaškárna. Jinak by se snadno mohlo stát, že při delším přejezdu mezi elektrárnami by takový elektrotank nic nezničil. Musel by šetřit energií, aby nezůstal viset na cestě. A vězte, že odtáhnout takový odstavený tank není žádná sranda. Fakt ne. Viděl jsem zblízka, jak vypadá takový tank. To není jako Trabant, kterého hodí 4 silnější chlapi mezi popelnice.

No já nevím, ale k tomuto pánovi se dobře hodí toto krásné rčení: jak je starej, tak je blbej. Hoďte na něj někdo deku…

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist