Šokující okamžik řidiči Tesly „selhaly brzdy“ při rychlosti 70 mph, když projížděl kongresovým centrem v Ohiu a těsně minul dívky soutěžící na juniorském volejbalovém turnaji

Uveřejněno dne 28 května 2022 000 12:17
  • Tesla 2020 Model S narazila 4. května do Greater Columbus Convention Center na Vine Street, Ohio
  • Řidič řekl, že jel 70 mph, když vyjížděl z Route 315 na sjezdu Vine Street, kde je rychlostní limit 30 mph
  • Tvrdil, že mu selhaly brzdy a nebyl schopen auto zastavit, ale svědci říkají, že nikdy neviděli rozsvícená brzdová světla 
  • Po hororovém nárazu bylo vidět volejbalisty a jejich rodiče, jak běží k vozidlu 
  • Řidič Tesly byl obviněn z toho, že nezvládl své vozidlo, byl převezen do nemocnice a byl prý ve stabilizovaném stavu

Řidič Modelu S pro rok 2020 jel údajně rychlostí 70 mil za hodinu po silnici 315, když sjel 4. května sjezdem Vine Street a ztratil kontrolu poblíž křižovatky High Street v Columbusu ve státě Ohio.

Děsivé záběry z polední havárie ukazují, jak vozidlo proplouvalo Greater Columbus Convention Center, kde se konal juniorský volejbalový turnaj.

 
Řidič policii řekl, že se nemohl zlomit po sjetí z dálnice na Vine Street, kde je rychlostní limit 30 mph, podle  Columbus Dispatch . 

Není jasné, zda řidič používal autopilota. 

Svědci však poskytli  WBNS 10  jiný popis havárie. 

Řidič Modelu S z roku 2020, který nebyl identifikován, údajně ztratil kontrolu nad vozidlem 4. května, když kolem poledne v Columbusu ve státě Ohio jel rychlostí 70 mil za hodinu po silnici 315 poblíž High Street. Zasáhl rostlinu v květináči, než narazil do rohu Greater Columbus Convention Center

+7
Zobrazit galerii

Řidič Modelu S z roku 2020, který nebyl identifikován, údajně ztratil kontrolu nad vozidlem 4. května, když kolem poledne v Columbusu ve státě Ohio jel rychlostí 70 mil za hodinu po silnici 315 poblíž High Street. Zasáhl rostlinu v květináči, než narazil do rohu Greater Columbus Convention Center

Auto narazilo do budovy rychlostí asi 70 mph a způsobilo explozi skla a nečistot, když skočilo po malém schodišti

+7
Zobrazit galerii

Auto narazilo do budovy rychlostí asi 70 mph a způsobilo explozi skla a nečistot, když skočilo po malém schodišti 

Jeden svědek, který stál na chodníku, řekl, že řidič zřejmě zvýšil rychlost, když se pokoušel rozblikat žluté světlo, zatímco další řekl, že zahlédli blikající brzdová světla, když auto mířilo ke kongresovému centru.

Další svědek, který byl zastaven na pravém světle na High Street, také souhlasil, že si nevšiml, že se řidiči rozsvítila brzdová světla. 

Ačkoli není jasné, zda řidič používal autopilota, Tesla odhadla pouze jednu nehodu na 4,31 milionu mil na autopilota. 

Sledovací záběry ukazují, jak vůz ve vysoké rychlosti přejíždí křižovatku, naráží do rohu vchodu, rozbíjí se sklo a kov padá na zem. 

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist