I řekl Bůh…

Uveřejněno dne 26 května 2011 000 10:59

endI řekl Bůh: „Tolik ropy, uhlí a zemního plynu by lidem mělo stačit“… a zničil víc jak polovinu existujících živočišných druhů na Zemi.

Kam se hrabe globální oteplování. Tehdejší globální ochlazení způsobilo tzv. K-T vymírání, tedy vymírání druhů na konci Křídy.

Jaká to škoda, řekli si militantní ochránci přírody a zavedli ve svých komunitách komunismus, který Boha popírá. Popravdě, nedivím se jim, že jsou na Boha naštvaní. Kolik krásných živočišných druhů bychom si mohli chovat doma na zahrádce nebo v zahradním bazénku. Co by za to daly moje děti, kdyby měli domácího mazlíčka populárního tyranosaura rexe, nebo jinou příšerku.

Bohu se ale tenhle nápad nelíbil, protože věděl, že by člověk chov příšerek nepřežil a taky se mu zdálo, že té ropy uhlí a plynu bude už opravdu tak akorát – a způsobil pád planetky, resp. jejích částí na naší matičku Zemi a tím i následné náhlé globální ochlazení. Její pozůstatek je dobře vidět v iridiové vrstvě pocházející právě z období křídy a které se přičítá mimozemský původ. Většina rostlinstva a mořského planktonu pak neměla dost světla, aby přežila v dostatečném množství, potravní řetězec se přerušil a všechny živočišné i rostlinné druhy v něm zařazené se potýkaly s problémem přežití. Ty, které se nepřizpůsobily, nebo nebyly schopné přejít na menší množství a jiný typ potravy, jednoduše vyhynuly.

To bylo globální ochlazení před 65 miliony lety a Bůh si ho ještě jednou zopakoval v eocénu před cca 35 miliony lety, kdy za doby eocénského optima spatřili světlo světa obří předchůdci dnešních savců (nemaje obřích predátorů rexíkova typu). Na konci eocénu však zamrzly polární čepičky a obří savci se většinou poroučeli do geologických vrstev za svými předchůdci.

Za doby oligocénu sice polární čepičky ještě jednou roztály (cca 25 miliónů let) a v miocénu znovu zamrzly (cca 15 miliónů let) – podotýkám, že to všechno se stalo bez „škodlivé“ lidské činnosti. A od té doby, jak vidno na následujícím grafu, se ochlazuje až dodnes, což mělo za následek další dlouhodobé vymírání druhů a znamenalo to až na výjimky konec velkých zvířat.

globalCooling.jpg

Nechápu tedy obavy zelených enviroteroristů z globálního oteplování. Jestliže tehdy bylo na celé Zemi o hodně tepleji a dařilo se zde daleko větším rostlinám a větším živočichům, není důvod se bát opakování. Já osobně mám teplo rád. Bohužel globální trend směřuje poněkud jiným směrem a žádné převeliké oteplování nás nečeká. Za posledních pár milionů let máme přesnější data a z těch je patrno, že pokud pomineme různé přírodní cykly, tak se dlouhodobě a trvale ochlazuje, jak je patrno z následujícího obrázku. Nějaké to krátkodobé oteplení o pár stupňů na tom nemůže nic změnit.

globalCooling2.jpg

Větší obavu než z globálního oteplování bych měl z tak naprosto nepravděpodobné události, jako je dopad částí planetky podobné té před 65 miliony let. Příští rok má být prý konec světa – no tak rychle do Severní Koreje, tam jsou prý 40 let pozadu, to by mohlo stačit ;c).

Ale vážně: jediný zájem zelených enviroteroristů spatřuji ve finančním profitu jimi založených institucí plných „agentů s tepou vodou“ – uhlíkových burz, různých enviromentálních výborů a podvýborů OSN či EU, dotačních a povolenkových systémů, které údajně mají zastavit šíření toho „strašně škodlivého“ CO2, který jinak zcela neinformovaně a vesele dýchají všechny zelené rostliny a dělá jim to náramně dobře. Tito globální oteplovači nejsou nic jiného, než agenti s teplou vodou zvonící u našich dveří, kteří se nám snaží prodat jejich bezcenné chiméry.

A když tak vidím, jak nám všem pouštějí žilou, jak se např. na polích pěstuje tak šíleně zbytečná plodina – řepka olejka, abychom si z olejem z ní zskaným pak povinně ničili motory svých aut, zatímco třetina světa hladoví, říkám si, kde asi udělali soudruzi chybu.

Nebo jsme to byli my, když jsme jim to sežrali i s navijákem a neotiskli jsme jim botu na zadek hned u dveří?

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist