JESTLI SE NĚKDE BOJUJE ZA SKUTEČNÉ ZÁPADNÍ HODNOTY, TAK JE TO DNES V HOLANDSKU

Uveřejněno dne 11 července 2022 000 15:27

Vrátila jsem se z Polska a včera jsem si dala nášup politických debat. Europoslanci jsou plastickou ukázkou naší situace. Díky nezájmu lidí se mnozí z nich dostali na pozice, kam by se normálně neměli šanci dostat. Rozum úpí a je mu trapno.

.
Pitomci jsou loutkami zvrhlého nadnárodního kapitálu, aniž by to sami o sobě tušili. A tak si budou muset lidé s vlastním mozkem vzít své země zpět. Jako to dělají farmáři v Holandsku, jako se o to pokoušeli kamioňáci v Canadě, jako se o to snažili antivaxeři v Německu a v Rakousku.

My budeme zase poslední, ale jedno je jisté, dojde to i k nám. Nicméně jsem fakt v údivu, že taková blbost světu vládne.

Přihlouplé a naivní kecy o ruských trollech už mohou žrát jen lidé velmi mdlého ducha. Green Deal nemůže brát vážně nikdo, je to naprosto absurdní šílenost, která nemá s racionalitou nic společného. A podle toho se máme řídit? S tím máme bojovat? To je tak ubohé a vlastně hodně absurdní…

Ale je to tak – našimi protivníky jsou fanatičtí a hloupí šílenci a to je opravdu těžké. Ti jsou ochotni i střílet – jak to předvedli právě v Holandsku. Čím dříve je vyženeme, tím lépe pro nás! Šanci máte už u podzimních komunálních voleb. Každé jejich oslabení nám bude k dobru!

P.S.: Jak někdo správně poznamenal na Twitteru – jestli se někde bojuje za skutečné západní hodnoty, tak je to dnes v Holandsku a nikde jinde! Ukrajina bojuje za udržení se u koryt, za oligarchii, za ožebračování lidí, proti lidským právům. Tam nemáme pomáhat – máme pomáhat holandským farmářům!

Zdroj

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist