JDEME NA KONTROLU, JESTLI NEPROTOPÍTE MOC NEPŘÁTELSKÉHO PLYNU

Uveřejněno dne 19 srpna 2022 000 9:44

Zabraná do psaní jsem ignorovala domovní zvonek, ale ten ječel tak dlouho a neodbytně, že jsem znechuceně vstala a šla se kouknout kdo to otravuje takhle v pod večerní době. Prudce jsem trhla dveřmi a za těmi stál kvartet chlapů zjevu funebráckého.

„Co chcete?“, vyštěkla jsem, protože taková návštěva mi fakt nebyla po chuti a připravovala jsem se na potíže.

„Jdeme na kontrolu, jestli neprotopíte moc nepřátelského plynu a podle toho, že si tu lítáte v tričku a kraťasech, tak to asi bude pořádně mastná pokuta,“ řekl povýšeně jeden z nich.

Jen pojďte pánové měřte a pracujte jak jen musíte a jak vám klade fialový zákon,“ usmála jsem se líbezně a pustila je dále do svého bytečku.

Chlapi se rozlezli po bytě a každý přitiskl dlaň na moje topení, pak vytáhli přístroje a naměřili, jak mi řekli, asi 10 stupňů. Koukali na mne, na sebe, na studené radiátory, na svoje přístroje a vrtěli hlavou.

„Proč si nezatopíte? Však máte povoleno 17 stupňů a svetrů kolik chcete,“ už nešťastně promluvil asi jejich šéf.

„Protože přání naší vlády je mi nade vše a nepřátelské plyn mi nesmí do bytu, to raději zmrznu,“ narovnala jsem záda, zasalutovala a mile se usmála na ty funebráky.

Sotva a za nimi zaklaply dveře vrátila jsem ke svému psaní. Už toho moc není. Pánové netuší, že si máma dala v Gulagu milostný románek s Dědou Mrázem a já jeho dcera můžu běhat po mrazu nahá a budu šťastná.

Doufám, že mě moji čtenáři neprásknou, protože to by byl strašný škraloup na mojí pověsti a ještě by se mohli domáknout, kdo je můj brácha a pak bych skončila v base a chodili by se na čučet politické špičky jako je Pekarová, Fiala, Vystrčil, Rakušan a další karikatury politiků co  nic neumí.

Nezlobte se na mě, že jsem se tak trochu nechala unést svojí fantazií, ale to je už to jediné, co mě drží nad vodou a relativně v klidu. Jinak bych byla denně nasraná a nevím čeho bych byla schopná. Co říct na debilní rady o stažení stupňů u topení, navlékání se do svetrů a topit v každém pokoji, chodbě či koupelně podle jejich manuálu. Vůbec netuší, že většina lidí šetři kde se dá a stejně je jim to prd platné, protože ceny energií překročily pomyslnou mez normálnosti a jsou tam, kde nás spolehlivě dostanou pod kytky.

Víte co mě na tom baví? Neustálé vyčítání Babišovi, že nás učinil závislými na ruském plynu. Tak to je docela prča, protože tohle je cesta Německa. Takže Němci to dělají špatně? To je páni a paní politici na vaše odvolání. Vaše Božstvo dělá něco špatně? To se řekne do Bruselu.

Dám vám jednu radu. Dostavějte laskavě další dvě jádra a veškerou elektřinu nechte doma. To se sníží spotřeba plynu opravdu hodně a vy se budete moci kasat, jak jste přelstili Rusa. Takhle jen plácáte jak malí fakani a poštěkáváte na národ který vás má plné zuby a já být na vašem místě, přestanu žvanit a začnu se bát, protože ruka lidu je velmi dlouhá a podzim bude hodně zlý.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist