Trvale udržitelná říše lží

Uveřejněno dne 21 října 2022 000 7:21
Hranice zavřené, letecký provoz 0, ale reklamy ještě po dlouhé měsíce kovidových lokdaunů lákaly do exotických rájů. Jasně, kdo mohl tušit, co přijde … ? Po zaplaceném čase se bilbordy vyměnily: Doma je jako u moře ! Lež za lží.

Většina lidí rozdíl mezi reklamou a skutečností chápe. Většina lidí nemá problém s tím, že nesmyslná hesla a umělé úsměvy politiků visí na plakátech ještě dlouho po volbách. Někdo vyhrál, někdo prohrál a než se to uklidí, holt chvíli trvá. Je to jenom hra a svět chce být klamán. Ale mít balkón na křižovatku nebo u pláže je rozdíl. Dovolená v kriminále není dovolená. Úplnou blbost lidi nespolknou.

Když běží reklama na nový model 12válcového luxusního medvěda, porše nebo třeba lambo, řekne si prosťáček, „to by se mi líbilo, to bych chtěl taky!“ Ale nejpozději za pár vteřin je mu jasné, že TOHLE fakt NIKDY mít nebude. Protože na to prostě nemá a v životě si na to nevydělá.

Jestli nevyhraje v loterii a není zloděj, může jen koukat. Není totiž cílová skupina.

Ale poslední roky se vytváří zdání, že pokud jde o elektromobily a obnovitelné zdroje je VŠECHNO jinak :Spalovací motory končí, jaderné a uhelné elektrárny končí, větrníky se točí a na polích se lesknou kolektory – protože OCHRANA KLIMATU, CO2, emise, uhlíková neutralita.

I z reklamy se sice dozvíte, že dojezd a použitelnost elektroauta se nedá s výkonem obyčejné káry na uhlovodíky srovnávat, a šťouralové mají spočítáno, že tolik elektřiny, aby VŠECHNA auta co jich jezdí, přešla na baterky, nemáme ani teď, a NIKDY MÍT NEBUDEME – až zavřeme podle plánu poslední elektrárnu …

Zkrátka to vypadá, že ani elektroauta nebudou pro každého. Budou stejně luxusní zboží, jako dneska rolsrojs.

Ledažeby: 1. Bylo potřeba méně aut (osobních + nákladních), protože asi bude dost dronů, houmoficů a 3D tiskáren.

2. Bylo méně lidí.

Je to tak těžké pochopit ?

Podobnost reklamy na všechno, co si nemůžete dovolit, je do očí bijící i v době, kdy se věci nejmenují tak jak jsou.

Plánovaná Trvalá udržitelnost je nezvadný výraz pro Tausendjähriges Reich https://de.wikipedia.org/wiki/Millenarismus

Jediná plánovaná Tisíciletá Říše trvala 12 let.

Klima- nabo uhlíková neutralita je objektivně pouze nezvadný výraz pro stav, kterému se běžně říká SMRT.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist