Řiť for 55

Uveřejněno dne 12 prosince 2022 000 10:33
Po kolosálním úspěchu v energetice se evropské velení rozhodlo zaměřit pozornost na další obor, který stojí v cestě přeměny našeho kontinentu na zelené plíce planety. A logicky vybralo papírenství.

Nahrála tomu i současná geopolitická situace, v důsledku které bude dříve nebo později chybět bříza a papír bude proto tvrdnout a současně zdražovat. A do toho přišlo alarmující zjištění, že Evropané nehorázně papírem plýtvají. Především pak na toaletách, jak prokázala hloubková kontrola kanalizací.

Řiť for 55 je součástí ambiciózního plánu pro ekologickou transformaci Fit for 55, který má za cíl snížit emise CO2 do roku 2030 o 55%. Řiť for 55 má k tomu přispět zprvu radikálním omezením a poté úplným vymýcením papíru z evropských toalet.

Logicky vyvstává otázka, čím toaletní papír nahradit. Jak známo, v Bruselu se koncentruje evropská intelektuální elita, takže řešení se našlo hned. Ono to upřímně zas tak těžké nebylo, protože na otázku, co má obyvatel Evropy pořád po ruce a rozhodně to nechce každé ráno spláchnout, je odpověď celkem jednoduchá. Mobil.

Ano, bude to mobil, co nahradí toaletní papír. Evropská komise provedla sama na sobě test, zdali by se daly použít už současné modely. Následné vyhodnocení proběhlo vestoje. Ukázalo se, že ani zatím nejmodernější skládací mobily nesplňují očekávání. Pouze nebinární komisař pro rovné a ještě rovnější příležitosti neměl výhrady. Měl totiž zapnuté vibrování. Komise proto rozhodla, že nejpozději od roku 2025 bude možné vyrábět a dovážet pouze muchlovací mobily.

Zároveň už v továrním nastavení bude mít každý mobil aplikaci „Bobek“. Ta bude poskytovat uživatelům okamžitou analýzu stolice, zároveň s nabídkou racionálního jídelníčku na každý den, ve kterém tedy hovězí rozhodně nebude mít místo. Ten, kdo nebude mít žádné tajnosti, bude se řídit doporučeními a získaná data dobrovolně poskytovat Centru prevence závadového chování, bude mít šanci získat na svou stolici certifikát jakosti. Nahromaděná stolice bude od takové osoby minimálně jednou týdně odebírána svozovou službou a použita ke zkvalitňování půdního fondu.

Pro takto uvědomělé občany budou připraveny bonusy. Od zveřejnění na virtuální tabuli cti, přes možnost nákupu se slevovým kupónem ve vybraných e-shopech, až po zařazení na listinu kádrových rezerv. A ti ostatní? Ti budou mít smůlu. Budou mít stolici jenom na dvě věci.

Zdroj

Reakce
  1. 1 rokem ago

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist