Únos Zelených – od krásy a biodiverzity po padělatelství a fašismus

Uveřejněno dne 4 ledna 2023 000 8:46

Teď už si musí tolika lidí uvědomovat, že slovo ‚Zelení‘ bylo uneseno.

Mívalo význam ‚přirozené‘, ‚diverzifikované‘, ‚ekologicky přívětivé‘ a ‚lidskému životu střižené na míru‘.

To bylo v časech, kdy se nezištní ekologové pořád ještě trmáceli po cestě, kde to slovo mělo smysl.

‚Zelený‘ znamenalo zaujímání odpovědného postoje ke správě zdrojů planety s empatií k přírodě, plodnosti, ekologickým potravinám a se zapojováním do komunity.

Pak ale v roce 1992 přišel ‚Summit Země‘ (summit v Riu) spolu s ‚Agendou 21‘. A cosi zvaného ‚Trvale udržitelný rozvoj‘ se stalo strhujícím propagandistickým oblbovákem k podbízení jimi předepsané medicíny. Byl to klam.

To byl počátek konce ‚Pravých Zelených‘ a příchod éry korporátní, bankéři koupené agendy ‚Falešných Zelených‘, v níž žijeme dodnes.

Ústřední složkou toho podvodu se samozřejmě stalo ‚Globální oteplování.‘

Jen si připomeňme. Nejdřív se to jmenovalo ‚Skleníkový efekt‘, pak ‚Globální oteplování‘ a pak ‚Klimatická změna‘.

Teoretici zkázy polárních ledových příkrovů jako bývalý americký viceprezident Al Gore přicházeli a odcházeli.

Ten led ale neodešel.

V Británii se Mezinárodní panel klimatické změny (IPCC) pokoušel za sebou strhnout křížovou výpravu za ‚Zastavení globálního oteplování‘.

IPPC podbídl asi 2 000 vědcům svůdné kontrakty s pokyny, jaké mají vytvořit počítačové modely poskytující klimatické grafy, které předvedou téměř nezastavitelné ‚oteplování kvůli CO2‘…, ledaže by…

‚Ledaže by‘ se přijala přísná opatření – na mnoho let – aby země už nepálily nic navíc než příděly na fosilní paliva, které se jim povolí. Kdy na ty, kdo se nepodvolí, budou uvaleny ‚uhlíkové pokuty‘.

Vítejte v operaci – „Kdo kontroluje klimatickou agendu, kontroluje svět.“

‚Zelení‘ se stalo slovo nesoucí opačný smysl než ten původní. Ze symbolu pro lidského a pro ekologického se stalo symbolem Zeleného korporátního fašismu.

To roku 2020 v Davosu potvrdil i Klaus Schwab, šéf Světového ekonomického fóra, oznámením ‚Velkého resetu‘ – tj. průmyslníky a bankéři vedené agendy s původem v Římském klubu a ve skupině Bilderberg v 50, 60 a 70tých letech.

Dvěma hlavními složkami Velkého resetu jsou ‚Nový Zelený úděl‘ a ‚Čtvrtá průmyslová revoluce‘.

Svatým grálem ohromných fanfár Davosu se stala ‚Nula CO2 do roku 2040‘.

Všimněte si ale, prosím, že CO2 je vždy na fotografiích v médiích vyobrazován v podobě kouřících továrních komínů. To ale nemá s CO2 nic společného. Jsou to oxidy dusíku, oxid uhelnatý, vodní páry a všemožné částice, tvořící hlavní komponenty stoupající z těch komínů. V takovém vyobrazení je nula vědy. Kromě vědy o lhaní. O CO2 lžích.

Nulové CO2 doslova znamená ‚žádný vzduch k dýchání‘, jelikož život rostlin závisí na oxidu uhličitém, aby nám poskytly kyslík, který dýcháme.

Pan Schwab nám také s potěšením oznámil, že ‚abychom zachránili svět‘, musí lidstvo do roku 2030 ztratit svou lidskou identitu a stát se digitálními naprogramovanými kyborgy. Tj. rozšíření superpočítačového programu ‚Transhumanismu‘.

Jeho šéf-poradce izraelský profesor Yuval Noah Harari říká: „Uděláme to lépe než Bůh.“

Mezitím oznámili i transgenické, geneticky modifikované potraviny jako budoucí lidskou dietu.

Zahrnou se syntetické potraviny vyráběné z živočišných buněk v laboratorních Petriho miskách a rostliny pěstované ve vertikálních hydroponických sklenících nevyužívajících žádnou půdu. Bude to jen voda a chemikálie. To je do roku 2030.

„Člověku se nesmí dovolit, aby způsobil žádnou další škodu na životním prostředí,“ říkají falešní Zelení. Místo toho se musí tisíce let tradičních způsobů obdělávání půdy za jediné desetiletí zrušit.

Takže podle ‚Nového Zeleného údělu‘ se sedláci stanou zbyteční, jejich práci převezmou roboti. A chovaná zvířata obviněná ze ‚znečišťování metanem‘ skončí s nimi.

Zbyteční sedláci a vyhnanci z venkova budou nahnáni do digitálních ‚Chytrých měst‘ pod dohledem 5/6G sítí, aby tu přežívali na dietě z brouků a syntetického masa, syntetického mléka a syntetických rostlinných produktů.

Obrázek z WEF

Referuji o tom jako o faktu od té doby, kdy Klaus Schwab napsal svou knihu ‘Velký reset’ a stejně se objevila i v poněkud editované formě na webové stránce Světového ekonomického fóra.

Takže ‚Nový Zelený úděl‘ je prostě zinscenovaná reakce na vyfabrikovanou děsivou povídačku o ‚konci světa Globálním oteplováním‘. Povídačku bez jakýchkoliv stop po nějakých empirických důkazech, které by ji podpořily.

‚Plyn života‘ CO2 představující jen 0,04% atmosférického obsahu si vybrali jako obětního beránka pro totalitní převzetí planety pomocí vymývání mozků strachem.

Snahy o vyděšení lidstva, aby uvěřilo, že přijde konec světa, pokud…

Pokud nepřijmeme totalitní Nový světový řád, v němž bude veškeré soukromé vlastnictví převedeno do rukou ‚diktatury‘, aby se zajistilo, že „Nebudete mít nic a budete šťastní.“ (Klaus Schwab)

Znovu si připomeňme poselství Nového Zeleného údělu ‚Zachraňme svět‘: „Aby se dosáhlo budoucnosti nulového uhlíku, musí svět skoncovat i svou závislosti na fosilních palivech. Všechna energie musí být obnovitelná.“

Udělal ale někdo, než učinil, své spasitelské prohlášení‘ svůj domácí úkol?

Vypadá to, že ne, když intenzivní těžba minerálů a stavba desetitisíců větrných generátorů z oceli, betonu a hliníku dohromady spotřebuje více energie, než kolik se jí z jejich výroby vrátí.

Všechna tato výroba včetně fotovoltaiky silně závisí na fosilních palivech. Toho činidla, co způsobuje CO2, které by mělo být prý ponecháno pod zemí. To je Zelená agenda, pane Schwabe?

Ti na vrcholu pyramidy tohoto kultu to vědí. Vždycky se plánovalo, že ‚elita‘ bude dobře bydlet, s dobrým vytápěním a dobře živená organickými potravinami.

Fosilní paliva nebudou zrušena, budou pro běžné lidi trvale z trhu vytlačována cenami.

Bohužel toto jako své ‚ekologické poselství‘ přijalo to falešné jak politické, tak nevládní ‚Zelené hnutí‘.

Jsou koupeni. Řídí se penězi a ne svým srdcem nebo svou hlavou.

Skončili u podpory ‚Trvale udržitelného rozvoje‘. Té lži ze Summitu v Riu, kterou od té doby oblbují svět. A nedávno jako svého vůdce nepřijali nikoho menšího než nově korunovaného monarchu Spojeného království, krále Charlese 111.

Jenže copak se jim ta politická, korporátní a královská lež už nerozpadá?

Uvalení obchodních restrikcí na Rusko mělo Západu poskytnout politickou ‚morální převahu‘. I šanci předvést, jak výborně ten ‚spasitelský plán Zelených energií‘ bude fungovat a plnit potřeby občanů Evropské unie, i když dodávky plynu, ropy a uhlí budou odříznuté či drasticky omezené.

Místo toho tím ale zjevně vyvolali šílenou sháňku po otvírání uhelných dolů a po nakupování tolika plynu a ropy, kolik je jen možné, z jiných částí světa.

Takže, kam se teď ten od fosilních paliv osvobozený ‚Nový Zelený úděl‘ dostal?

Covid byl v mnoha ohledech takovým sladidlem vynucování Zeleného údělu v terénu. Čekalo se, že nás přiměje, abychom si zvykli žít ve strachu a trvalém podvolování se autokratickému chování megalo-maniaků kážících globální zkázu.

Ale moc z nás jim to nesežralo. Z toho mála z nás, co zůstali pevně stát za biodiverzitou, ekologií a Skutečnou Zelenou agendou za životadárnou planetu Zemi. Bravo!

Ale my, kteří jsme jim to nesežrali, musíme udělat více, než abychom samotní řvali ze střechy. Musíme se teď dát dohromady. Musíme položit neproniknutelnou úzkou obrannou linii proti pokusům prosadit zločinnou nadvládu nad touto planetou.

Musíme držet obrannou linii pravdy, moudrosti, cti a budoucnosti, v níž si ‚Zelení‘ znovu získají své postavení jako skutečný maják navádějící ke zhojení planety a zhojení lidstva.

Zdroj

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist