Šablona velkého resetu: WEF pro Davos 2023 chystá mohutnou agendu

Uveřejněno dne 10 ledna 2023 000 9:28

Bankovnictví, finance, kryptoměny, klima, rasismus, umělá inteligence, robotizace pracovišť, globální vláda a kyberzločin. Existuje nějaká záležitost, kterou by tento nevolený, soukromý klub, jímž je Světové ekonomické fórum (WEF) nemohl za své nevolníky řešit?

Jasně, že není.

Když se ty namyšlené elity slétají do švýcarského Davosu, tak za týden po zítřku čekejte, že uvidíte a uslyšíte o všech těch tématech a dalších, jelikož WEF chce „řešit stav světa a diskutovat o prioritách na následující rok.“

WEF se od své založení německým inženýrem a akademikem Klausem Schwabem v roce 1971 každoročně schází, aby řešilo to, v čem vidí problémy dne a poskytlo vodítka pozvaným členům a hostům a skrze ně ovlivňovalo rozsáhle svět.

Roku 1973 schválilo výroční zasedání Manifest Davosu, „etický kód pro vůdce businessu“, který aktualizovali roku 2020, aby stanovili účel podniků během Čtvrté průmyslové revoluce, která sama je konceptem, který ve své knize roku 2016 předložil Schwab.

Letošní zasedání nebude jiné. Má název „Spolupráce ve fragmentovaném světě“ a bude vycházet z Velkého resetu, jaký byl vyhlášení na summitu v Davosu roku 2021.

Níže se podívejte na oznámení Velkého resetu.

Během příprav akce 2023 oznámil v listopadu Schwab, že komunistická Čína bude nejspíš sloužit jako „předlohový model“ pro mnohé země, jak se má globální komunita pustit do „systematické transformace světa,“ jak už Breitbart News referoval.

Schwab v interview s čínskou státní televizní sítí CGTN pěl chválu na komunistickou vládu v Pekingu, že je vůdčí postavou jeho vize uvedeného Velkého resetu kapitalismu k uvedení „světa zítřka.“

Prohlédnutí vlastního náhledu od WEF ukazuje, čím se budou v tom luxusním lyžařském resortu za pár týdnů zabývat, jaké mechanismy velení a ovládání je možné zavést, aby svět plnil záměry WEF, a co přijde předtím.

„Globální předpisy k rozdrcení kyberzločinu,“ jsou jednou ze záležitostí, kterou už WEF řešil. Vydalo pojednání s tímto názvem zkoumající, jak zločinci využívají internetový svět k předstírání nevinnosti svých peněz.

„Pořádná strukturální změna internetu“ je podle WEF jediné řešení s dodatkem: „Naléhavě potřebujeme mezinárodně vynucované předpisy spolu s expanzivnějším přístupem k posílení kybernetické odolnosti.“

Stejně i zavedený rasismus, který WEF vidí ve zdravotní péči, s prohlášením „to může způsobit zamezitelné nemoci a předčasná úmrtí ve skupinách zatím znevýhodněných lidí.“

Řeší se i budoucí směřování businessu ve smyslu předchozí Schwabovy chvály členů WEF jako zástupců té nejlepší lidskosti obdaření kolektivním záměrem „změnit svět.“

Nové pojednání WEF se rozplývá nad internetovými „roboty“, že mohou dělat spoustu práce, kterou dnes dělají lidé na pracovištích, když budou pracovat spolu s nimi.

Stanovuje, že při práci s roboty budeme všichni šťastnější, s tvrzením:

  • Digitální pracovníci jsou inteligentní softwaroví roboti, kteří zautomatizují každodenní pracovní procesy, jako ukládání dat, fakturaci nebo systémové otázky.
  • Převezmou mnoho opakujících se a nudných činností a vytvoří pro podniky a pracovníky nové příležitosti.
  • Lidé, když pracují s digitálními pracovníky, jsou nejen produktivnější, ale i šťastnější.

Jaká budoucnost čeká kryptoměny, je dalším problémem, kterým se WEF zabývá.

Chinese Premier Li Keqiang meets with Klaus Schwab, executive chairman of the World Economic Forum WEF, via video link at the Great Hall of the People in Beijing, capital of China, July 19, 2022. (Photo by Zhai Jianlan/Xinhua via Getty Images)

Čínský premiér Li Keqiang na schůzce s Klausem Schwabem, výkonným předsedou Světového ekonomického fóra, WEF, přes videohovor ve Velké hale lidu v čínské metropoli Pekingu, 19. července, 2022.  Zhai Jianlan/Xinhua via Getty Images)

Hungarian-born US investor and philanthropist George Soros addresses the assembly on the sidelines of the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos on May 24, 2022. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP) (Photo by FABRICE COFFRINI/AFP via Getty Images)

V Maďarsku narozený americký investor a filantrop George Soros promlouvá ke shromáždění vedle Světového ekonomického fóra (WEF) na výročním zasedání v Davosu 24. května 2022. (FABRICE COFFRINI/AFP via Getty Images)

Tato organizace k tomu má pojednání oznamující: „Nyní vidíme spoustu krypto-technologií a blockchainových infrastruktur jako více regulované a zavedené instituce.“

Dospívá k závěru: „Kryptografie a blockchainy budou i nadále integrální součástí moderní sady ekonomických instrumentů i přes značné škody, jaké tyto instrumenty mohou způsobit, pokud je třímají špatní lidé.“

Toto pojednání však nestanovilo, kdo jsou ti „špatní lidé“, ač WEF bylo v minulosti známo, jak pomáhalo šířit svá poselství:

Výroční zasedání WEF 2023 proběhne od 16. do 20. ledna v luxusním lyžařském resortu ve švýcarském městě Davos. Asi 2 500 zástupců národních vlád, businessu a občanské společnosti se k účasti sletí z celého světa.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist