Kdo hodí kamenem po tom, kdo bude zhasínat?

Uveřejněno dne 11 března 2023 000 10:37
Pochopit OZE dokáže jen neumětel, který neabsolvoval ani základní školu, dostatečně. Proč jsou Němci posedlí plány OZE (občasnými zdroji energií) Pracovní název

Jednoduchá odpověď, která nám ukazuje naši budoucnost.Touto posedlostí budují další říši, která bude diktovat světu co si mají myslet a jak jednat. Tato posedlost je Němcům daná tím, že věří ve svou vyvolenost jako národa, který povede Evropu.

Celkem vzato se nedá dívat na celý vývoj kolem zelené energie, kde hrají Němci prim a tento prim je způsoben tím, že chtějí dobýt svět tím, že budou první. Vítězům přeci patří vše, chtělo by napsat. Co však nedomysleli, jsou náklady co je to bude stát nejen výstavba, ale i obnova a údržba. Nakonec celé Německo zbankrotuje a důvod bude to, že si nebude moci dovolit stejně rozmařilý život jako dosud a k tomu přidávám poznatek, že kdo s čím zachází tím schází, čímž mám na mysli, že postavení Němců, po tomto debaklu se prudce propadne a nakonec skončí jako poslední z posledních, kdy i naše republika je dokáže předehnat. Ne v tom, jak jsme pracovití, ale v tom, že dokážeme dát, alespoň jsme dokázali dát všemu to co patří, dnes je vše jinak, ale přesto si vedeme lépe, než lépe situovaní Němci.

Tento názor je moje čistě soukromá predikce a budu rád, když se stane to úplně jinak. Ale podle toho jak to chápu a vidím, směr je neměnný a vše skončí přesně takto.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist