Ekoaktivisté s krví na rukou

Uveřejněno dne 2 září 2010 000 12:00

brnoprehradaNa první pohled ušlechtilé myšlenky, se kterými by nesouhlasil jen málokdo. A přitom mají jejich prosazovatelé na rukou krev tolika nevinných obětí jako leckterý totalitní režim či islámští teroristé.

Ano, mluvím o takových „bohulibých“ organizacích jako je např. Hnutí Duha nebo Děti Země. Chování příslušníků těchto spolků se natolik vymyká zdravému lidskému rozumu a je tak agresivní proti běžné civilizaci, že nálepka „ekoteroristů“ je více než výstižná.

Ekoteroristé zatím nepoužívají taktiku přímých útoků, leč počty obětí jejich „bohulibých“ aktivit, se dají srovnávat s počty obětí teroristických útoků různých Al-Kajd a Hamásů.

Ekoteroristé už více než 20 let s úspěchem (bohužel) bojkotují veškeré snahy o zvýšení bezpečnosti na silnicích a vyvedení dopravy mimo centra měst. Mezi nejslavnější akce Ekohamásistů patří bojkot R43 (desítky mrtvých), obstrukce ohledně obchvatu Plzně (tady by mohli jít mrtví do stovek v důsledku znečištění ovzduší) či poslední triumf – zastavení dostavby D8.

Ekoteroristé mají s islámskými fanatiky řadu dalších společných rysů. Především je to fanatismus a netolerance, s jakou své „náboženství“ prosazují. Uznávají jen a jen svoji posvátnou pravdu a každý kdo má jiný názor je pro ně totéž co pro islámisty „nevěřící pes“. Stejně jako islamisté i tzv. „ochránci“ přírody mají myšlenkově velmi blízko k těm nejodpornějším levicovým ideologiím. To konec konců dokazuje, že jejich myšlenkovými guru jsou různí Kellerové či Patočkové.

Proti ekoteroristickým aktivitám se zatím můžeme bránit. Už třeba tím, že naši zákonodárci omezí těmto škůdcům možnost ovlivňovat správní řízení, nebo že úředníci zodpovědní za zpracování přípravné dokumentace budou svoji práci provádět kvalitně a neposkytnou jim prostor pro obstrukce.

ZDROJ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist