KLIMATICKÉ ŠÍLENSTVÍ: BRITŠTÍ FARMÁŘI BUDOU MUSET PODÁVAT KRAVÁM PŘÍPRAVKY PROTI ŘÍHÁNÍ

Uveřejněno dne 12 dubna 2023 000 10:18

Zejména v posledních dvou letech dochází k likvidaci chovů v různých evropských zemích, což je součástí politiky zeleného údělu EU. Ovšem na stejně šílenou zelenou politiku najela také Velká Británie, která pod kuratelou loutky WEF Sunaka v tomto směru ještě přiostřuje.

Metody, kterými chtějí představitelé globalistické světové transformační agendy prosadit takzvanou „klimatickou neutralitu,“ se zdají být stále absurdnější a hrozivější.
 
Ve Velké Británii budou farmáři brzy nuceni krmit svá hospodářská zvířata přípravky, které snižují emise metanu, aby méně říhala. Není to první groteskní pokus elit dohnat zemědělce do závislosti. Odpor vůči omezením se však už dlouho probouzí.

Minulý týden vláda premiéra WEF Rishi Sunaka zveřejnila svůj „plán čistého nulového růstu“ poté, co Nejvyšší soud shledal, že předchozí cíle nebyly „dostatečně konkrétní.“

Aby se do roku 2030 ušetřilo nejméně 20 procent emisí, mají být  do krmiv pro krávy přidávány příslušné přísady již v roce 2025, aby se omezilo údajně jimi zaviněné „poškození klimatu.“

A není to jediná podobná šílenost. Například již loni Severoirská republika schválila zákon, který slibuje zničit stovky tisíc krav, ovcí a kuřat. Konkrétně by mělo být ve jménu klimatického náboženství vybito nejméně 700 000 ovcí a 500 000 kusů skotu.

Klimatičtí poradci britské vlády v této souvislosti také využili příležitosti a vydali nařízení ke snížení počtu kuřat o pět milionů kusů do roku 2035.

Masové vybíjení však nakonec možná nebude až tak hrozné, jak se ještě vloni plánovalo, novým požadavkem je totiž „potlačovač metanu.“ Daňový poplatník bude oškubán dvakrát: na jedné straně porostou ceny mléka, na druhé straně mají dotace z peněz daňových poplatníků hradit dodatečné náklady.

Zemědělci pak musí sáhnout hluboko do kapsy, aby svým kravám dodali přísady, k jejichž podávání je politici nutí.

Není však jasné, jaké sankce zemědělcům, kteří se nechtějí podílet na nuceném krmení svých milovaných hospodářských zvířat přísadami. Ale pohled na Nový Zéland ukazuje další řešení.

V loňském roce tehdejší premiérka Jacinda Ardernová, také „mladá světová vůdkyně“ Světového ekonomického fóra (WEF) architekta „Velkého resetu“ Klause Schwaba, zavedla represivní daň na kravské prdy, která má také vstoupit v platnost od roku 2025.

Když už mluvíme o Světovém ekonomickém fóru: Samozřejmě, že plán na záchranu krav z klimatických jatek pomocí pilulek na potlačení metanu pochází přímo z jedovaté kuchyně globalistů.

Již na podzim 2021 WEF zveřejnilo propagační video pro takový prostředek na sociálních médiích. Tento přípravek pochází od nizozemské chemické společnosti, která kdysi vyráběla divizi doplňků stravy pro farmaceutický gigant Roche. Zdá se, že nic není ponecháno náhodě…

Když už mluvíme o Holandsku, tak tam vláda Marka Rutteho – samozřejmě také WEF „Young World Leader“ – již dlouho vede boj proti zemědělcům, kterým bylo nařízeno, aby drasticky snížili emise dusíku. Požadavky jsou však iluzorní a přivádějí zemědělce na pokraj jejich existence.

Vláda již dala příkaz k uzavření více než 3000 farem, jejichž provoz by měl být ukončen nejpozději do roku 2030. Je to vyvlastňování lidí, kteří tvoří páteř zásobování potravinami.

Proti těmto plánům se už měsíce konají obrovské protesty zemědělců. Vloni se policisté ani nezdráhali střílet na traktor mladého farmáře. Podporu farmářům pak vyjádřili Holanďané v nedávných zemských a senátních volbách, které drtivě vyhrála farmářská strana, která pořádá protesty.

V rozhovoru s Jordanem Petersonem hovořila nizozemská politička a právnička v oblasti základních práv Eva Vlaardingerbroek o „opotřebovací válce“ proti zemědělcům. Mnozí z nich se dokonce rozhodli pro sebevraždu kvůli své zcela beznadějné situaci.

Pokud se politici zaměřují na zemědělce v době nedostatku potravin, člověk by si měl položit otázku, zda to není úmysl. Vláda nenaslouchá hlasu lidu, ale globalistům. Skutečnost, že Holandsko bylo vybráno jako zkušební laboratoř WEF, má také co do činění se skutečností, že jako člen EU  již patří k těm zemím, které se bezvýhradně zavázaly k plnění Agendy 2030 OSN.

Zemědělci jsou povinni vyjednávat se zloději. Globalistické cíle jsou na druhé straně prodávány širokým masám jako cíle bohulibé: na papíře znějí neškodně, ale jejich dosažení vždy zahrnuje útok na svobodu.

Globalisté se také spoléhají na odstranění hranic a kulturních identit: „dokonalý spotřebitel“ je vykořeněná osoba bez identity. Je třeba odmítnout všechny pokusy v tomto směru – včetně centrálních měn digitálních bank, digitální identity a 15minutového města.

Globalisté snad nakonec dostanou potvrzení o této nelidské politice u volebních uren i jinde než v Holandsku, kde vyhrála farmářská strana  BBB, která byla ve volebním klání nováčkem, ale nakonec se stala nejsilnější silou ve všech (!) dvanácti provinciích a regionálních parlamentech.

A v rámci EU se politika útočící na zemědělce neuplatňuje jen v Holandsku. Problémy již hlásí například ze SlovinskaNěmecka či Španělska a například v Rakousku nutí zemědělce pod rouškou „ochrany přírody,“ aby se do roku 2030 vzdali čtvrtiny zemědělské a lesní půdy.

A totéž postupně čeká i zbývající členské země…

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist