Singapurský atentát : úřednická vláda na cestě

Uveřejněno dne 21 dubna 2023 000 14:00

Zatímco prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M. vyjednává v Uzbekistánu podmínky exilu pro svůj brněnský dvůr, Nekula pátrá, proč byl před vánoci drahý cukr a Rakušan sází na filatelistické burze, nastává hvězdná hodina generála PPvv

Neuplynulo mnoho vody ve Vltavě a před generálem PePou stojí výzva hodná jeho formátu :

Jmenovat úřednickou vládu.

Hádanka jak dlouho vydrží SPOLU, jestli dojde na předčasné volby a koho jiného zase potkáme v hlavním vchodě Strakovky, když ne Andreje, spěje najednou k rozuzlení. Živý řetěz Rajchlových demonstrantů kolem Vlády může mít mylný dojem, že dosáhli svého, ani to nebolelo,

Jak hluboce jsou vedle jak ta jedle !

V duchu našich ústavních pořádků a demokratických tradic se naše vlády nestřídají pod tlakem sprosté lůzy z ulice, ale moudrým úradkem orgánu činných v trestním řízení a bezpečnostních služeb ve spolupráci s mediálním průmyslem. Scénář je známý, oblíbený a spolehlivý. ODS pošle premiéra do Sarajeva (1997) nebo do Moskvy (2013), agent vyrobí skandál, osiřelí bafuňáři ODS propadnou panice, žurnálisté to rozmáznou, lid se rozhořčí, vláda padá.

A pan Prezident ?

Musí konat ! Je na něm, aby se svými moudrými poradci vytáhl z klobouku úřednickou vládu, nejoblíbenější český mocenský model.

Jestli to bude poslední pamětník zlatých časů Prognostického ústavu Vladimír Dlouhý, či Jiří Dolejš, nechme se překvapit. Nějaký exkomunista se ještě najde.

Ale než se dozvíme správnou odpověď, podívejme se, jak se dostalo SPOLU na šikmou plochu ?

Co ?

Kdo za to může ?

Vládní arogance ? Bohorovnost ? Bartoš ? Cenzura ? Černochová ? Dluhy ? Dozimetr ? Eurohujerství ? Energošvindl ? F35 ? Gretadýl ? Hochštaplerství ? Chvastounství ? Inflace ? Jánabráchismus ? Jurečka ? Korupce ? Lži ? Langšádlová ? Marnotratnost ? Neschopnost ? Opozice ? Pokrytectví ? Plyn ? Putin ? Qrulanti ? Rakušan ? Servilita ? Síkela? Stanjura ? Tupost ? Ukrajina ? Válek ? Vlezdobruselství ? Winfdfall tax ? Ympotence ? Zaprodanost ?

Nic z toho.

Ani jedovaté oblí, ani žádné jiné špinavé kšefty.

Zlom nastal, když analytici BIS z četby zahraničního tisku přišli na to, že údajný vrah klimatu CO2 je ve skutečnosti nedostatkové zboží. EUrobyrokrati prodávají emisní odpustky a zdražují tím energie a úplně všechno, zatímco chybí technologický, potravinářský, akvaristický aj. CO2 ???

Tohle Fialova vláda opravdu nemohla ustát.

Tohle neustojí ani EUkrajina. Lhát donekonečna o tom, že se musíme uskrovnit, protože Zlý CO2 … ?????

To už prostě nejde. Dost !

Jisté je jedno :

Globální oteplení nebude. Přijde doba ledová. A ve vládě budou zase ledovci.

Bohužel.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist