KONEČNĚ TO NĚKDO ŘEKL NA PLNÁ ÚSTA!

Uveřejněno dne 1 srpna 2023 000 20:42

Respektované německá televizní stanice Deutsche Welle zveřejnila dokument, z nějž plyne, že celá elektromobilita je obřím politickým podvodem. Současně je v něm uvedeno varování, že až se za 20 let probudíme, tak bude situace ještě mnohem horší.


Já k tomu dodávám, že podvod není pouze elektromobilita, nýbrž i celý Green Deal a perverzní systém emisních povolenek, na němž tato fantasmagorická koncepce stojí.

Tvůrcům Green Dealu a propagátorům elektromobility ani na vteřinu nešlo o klima, o životní prostředí a o naši planetu. Šlo jim jen o vlastní peníze.

A dnešní aktivistická mládež v čele se svatou Grétou ve svém naivním nadšení pouze slouží coby užiteční idioti právě těm korporacím, proti kterým údajně bojují.

My v PRO jsme jednoznačně PRO ochranu přírody a naší planety. Ale PRO ochranu racionální, jdoucí ruku v ruce s ekonomikou a přirozeným technologickým vývojem.

Odmítáme Green Deal, odmítáme překotný a nepromyšlený odklon od automobilů se spalovacími motory, odmítáme předčasné uzavření uhelných elektráren, za něž nemáme adekvátní náhradu, a zcela kategoricky odmítáme systém emisních povolenek. To je totiž čisté zlo, jehož jediným účelem je přesun peněz z kapes obyčejných lidí do kapes největších investičních fondů světa.

Chraňme přírodu, ale s rozumem a nikoliv za cenu devastace našeho průmyslu, našeho automobilismu a všeobecného ožebračení obyčejných lidí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist