Julian Reichelt: To co dělají Zelení, to naše Německo už více nevydrží!

Uveřejněno dne 30 září 2023 000 10:30

Bývalý šéfredaktor Bildu, Julian Reichelt, který se stal pro svou kritiku uprchlické politiky exkancléřky Merkel a její vlády prosystémovými majiteli Bildu neúnosným, tak byl proto jimi již dříve zbaven funkce šéfredaktora, ve které pracoval od roku 2017 až do roku 2021.


Reichelt se poté po odchodu z redakce Bildu stal svobodným žurnalistou a zároveň se stal i neúprosným kritikem současné spolkové vlády a především tvrdým kritikem Zelených.

Píše pro různá alternativní protisystémová média v Německu, Rakousku i Švýcarsku a jeho příspěvky se vyznačují skvělou žurnalistickou kvalitou a doslova i sotva předstižitelnou silou argumentace.

Od roku 2022 publikuje také na YouTube-Kanal Achtung Reichelt a prosystémová německá média jej systematicky a difamující označují jako pravicového populistu.

Narůstající masová invaze ilegálních migrantů na italském ostrově Lampedusa a nekončící se proudy uprchlíků na hranicích Polska s východním Německem znamenají neuvěřitelně rychle postupující a katastrofálně dramatickou změnu tradičního, uspořádaného, ​​dobře organizovaného a ve všech strukturách a sektorech spolehlivého, precizního Německa se tato kulturní země rychle mění a až se nakonec zcela změní k nepoznání.

O tom je nejen někdejší šéfredaktor Bildu Julian Reichelt – ale také mnoho velkých a významných osobností Německa – naprosto přesvědčen. Za všechny tyto osobnosti zmíním jen jednu – vynikajícího německého filozofa, Davida Prechta.

Jak otřesně a katastrofálně zastrašujícím způsobem působí na německé obyvatelstvo nekontrolovaná masová migrace lze velmi dobře pozorovat dokonce už i na tom, že mezitím už i Zelení – a zda v každém případě alespoň značná část z nich – již dostává strach ze své vlastní uprchlické ideologie, která trvala a stále ještě trvá na politice otevřených hranic pro každého, kdo se vydává za uprchlíka, i pokud jím není.

Jedno je ale naprosto jasné a jisté:

Pokud bude v Německu ve vládě strana Zelených, tak v té zemi nebude to, co ona rozhodně v první řadě nutně potřebuje:

Provozovány atomové elektrárny a kompletně uzavřené vnější hranice.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist