ČAU PRAHO! FIALA SLÍBIL 90 MILIÓNŮ KORUN PRO ROZVOJOVÉ ZEMĚ NA BOJ PROTI KLIMATU

Uveřejněno dne 7 prosince 2023 000 8:00

Fiala slíbil 90 miliónů korun pro rozvojové země na boj proti klimatu. Mezitím čeští senioři žádají o dávky v hmotné nouzi, reálné mzdy Čechů neustále klesají a až tři miliony občanů je ohroženo chudobou. Kdy konečně premiér přestane zachraňovat svět a začne řešit problémy svých vlastních občanů?

Vláda intenzivně jedná o přijetí eura, prozradil ministr. V televizi se o tom sice nemluví, pětikoalice to otevřeně nijak nepřiznává, ale v zákulisí o tom živě debatuje. Já osobně bych byl pro zachování české koruny. Jaký na to máte názor vy?

Fiala slíbil lékařům peníze, aby ukončil stávku. Ministr Válek následně ale řekl, že nelze Fialův slib splnit. Jaká je pravda? Jedno víme jistě. Asi nebude hezká.

Kalousek trefně komentoval Fialův zdaňovací balíček. Vláda zvýšila lidem daně, aby zalepila výdaje, které ale sama způsobila. Nabrali totiž tisíce nových úředníků, nakupují zbraně za miliardy, podporují ostatní země a kdovíco.

Pekarová a Vystrčil v Kyjevě slibují další zbraně. Ministryně obrany Černochová tvrdí, že už zbraně na rozdávání ale nemáme. Stojí to vůbec ještě za komentář?

Část hotové dálnice D3 se musí zbourat kvůli železničnímu mostu. Chápete to? Když už česká vláda konečně postaví kus dálnice, vzápětí ji zbourá, protože není schopná se dopředu domluvit s železnicemi. Náklady opět zaplatí řadoví Češi.

To vše a mnohem víc se dozvíte v 60. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist