PIRÁTŠTÍ EXTREMISTÉ SE U NÁS CHYSTAJÍ ZAVÁDĚT TVRDOU KLIMATICKOU DIKTATURU

Uveřejněno dne 22 prosince 2023 000 8:00

Pirátští extremisté se u nás chystají zavádět tvrdou klimatickou diktaturu“>Možná jste také narazili na informaci o tom, že se Piráti chystají u nás prosadit velmi tvrdé klimatické zákony, samozřejmě opět založené výhradně na masově šířené lži o lidmi způsobené změně klimatu.

Otázkou samozřejmě je, kolik stran se k nim přidá. Podle hlasování v EP, kde se toto téma opakovaně nastolilo, se obávám, že jim jejich extremistické návrhy odkývají přinejmenším TOP09 a STAN. Můžeme jen doufat, že se k nim nikdo další nepřidá.

Pokud však Brusel zavelí, většina politiků pětislepence oddaně splní vše, co jim bude nařízeno.

Piráti, získali pouhé 4 poslance, ale lukrativní posty nakonec získali i ti, kteří se ve žvanírně neupíchli. I když jim nyní preference ukazují někde kolem 10%, což je zejména zásluha neziskovek obrážejících střední a vysoké školy, tak minimálně v posledních volbách byli masivně vykroužkováni.

Každopádně se zdá, že za snahou o zavádění klimatických zákonů – a na klimatickou diktaturu napojených úřadů – stojí především lukrativní posty, které budou dané úřady (a zřejmě i nové neziskovky) nabízet.

Kamarádíčci a rodinní příslušníci Pirátů by si tak jistě přišli na své. Lze předpokládat, že tyto úřady by byly placené ze speciálních uhlíkových daní a masivně ukládaných pokut třeba za to, že topíte dřívím.

Piráti tedy navrhují založit nové státní orgány, které by sloužily především k vymáhání těchto zákonů. Ty by musely zřejmě fungovat i na okresních úrovních, aby jejich zaměstnanci zvládali vymáhat všechna klimatická nařízení a případně pokutovat všechna porušení klimatických zákonů.

Klimatická rada, Výbor pro klimatické investice, víceletý klimatický plán, územní klimatické plány měst a obcí, emisní závazky, anebo také přestupky proti klimatickému zákonu či odpovědnost fyzických a právnických osob za klimatickou újmu a poškození klimatu.

Vše výše uvedené jsou novinky, které Piráti chystají.

Otázka je, kolik pirátských voličů to tuší, ale také kolik voličů pětislepence s tím souhlasí.

Piráti již svým hlasováním v EP dlouhodobě prokazují, že jim není cizí devastace evropské prosperity v podobě likvidace průmyslu a zemědělství, potažmo životní úrovně občanů.

Ostatně, právě jejich frakce nyní výrazně ztrácí a voliči v západoevropských zemích se začínají od zelených šílenců velmi výrazně odklánět. Ne tak našinci, což lze ovšem mnohdy přičíst právě politické  indoktrinaci mládeže na školách.

Před časem podepsalo více než 1600 vědců – včetně nositelů Nobelovy ceny – prohlášení, ve kterém potvrzují, že žádná klimatická krize zde není, že člověkem produkovaný dusík a CO2 nic zásadního s klimatem nedělá a vyzvali k ukončení tohoto šílentví.

Počet podpisů roste a nyní se již blíží 2000. Jde o vědce, kteří již nepotřebují granty a dotace, neboť ty se vyplácí pouze těm, kteří jsou ochotni propagovat mainstreamový narativ.

Aktivistické a po lukrativních postech lačnící Piráty nezajímá to, že v rámci klimatu je přísně zakázána jakákoli vědecká diskuze.

Neexistuje nic jako vědecký konsensus, pokud je zde nemalá část vědců umlčována, zatímco ti, kteří jsou ochotni razit mainstreamový narativ, získávají granty a dotace.

Vědci, kteří už to nemohli vydržet a promluvili, byli vyhozeni ze svých postů a ztratili granty a dotace. Promluvit se většinou nebojí jen ti nejstarší, kteří již nepotřebují splácet hypotéky a živit rodinu.

Al Gore, který spolu s Johnem Kerrym stojí v popředí klimatické agendy, přišel již před lety s mnoha apokalyptickými předpověďmi, které se nakonec nesplnily.

Podle Al Gora již například neměl být od roku 2020 žádný letní led v Arktidě, nicméně led tam stále zůstává – a to celoročně.

Piráti se svým návrhem snaží u nás nastolit tvrdou klimatickou diktaturu, což by snad mohlo otevřít oči alespoň části jejich zaslepených voličů. Na druhou stranu pro fanatiky, kteří se lepí k silnicím, jsou zřejmě bukanýři jasnou volbou.

Uvidíme, jak dopadnou u voleb do EU, můžeme jen doufat, že nikdo jiný než tito fanatici je již volit nebude. V západoevropských zemích jasně vidíme, že tato politika je přímou cestou do pekel.

Nevím, zda jsou Piráti nesmírně hloupí a klimatické lži věří nebo jen našli možnost jak velmi slušně zajistit sebe a svoje rodiny, díky nově zřízeným úřadům – to vše samozřejmě na úkor řadových občanů.

Každopádně však opět ukázali, že ve větším počtu a se silnějším vlivem by mohli být pro tuto zemi velmi nebezpeční…

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist