Mám zásobu žárovek. Nebudu popraven?

Uveřejněno dne 6 září 2011 000 9:38

usporna_zarovkaJenom chvíli jsem chtěl být hodný a kromě nákupu patřičně ohnutých banánů či přímých okurek, mlčením nad přílivem muslimů, environmentalismem, uhlíkovým alarmismem, biopalivy, řepkou olejnou i solárními panely jsem si koupil tu jedině správnou EU žárovku.

Instaloval jsem ji do mezipatra svého RD. Poté co jsem při blikajícím světle, kdy EUžárovka přemýšlela zda naskočí či nikoliv, sešel o patro níž, jsem s tím paskvilem švihl do popelnice a šel se předzásobit tou starou tepelnou koulí  co naskočí hned, takže nehrozí, že na schodech upadnu na ústa přes celou hubu. Nákup nekorektních žárovek jsem učinil v množství větším  než malém. Podle soudruhů co vymýšlají ptákoviny na cestách mezi Bruselem a Štrasburkem a kteří ví, co je jedině správné jsem asi zločinec. Preventivně se tudíž udávám, že jsem si udělal zásobu stowatovek, sedmdesátipětiwatovek a teď i šedesátiwatovek.  Tudíž mne eurohujeři nemohou nas*at. A to nemohu nevzpomenout, že nás EUsoudruzi málem zachránili před jadernými elektrárnami, falešným rumem a pomazánkovým máslem. Před domácím cukrem nás už definitivně „zachránili“.

Teď mají na paškále Řecko které jsouc zachraňováno eurem už je zachráněno až ke krachu. A další k zachraňovaní jsou na řadě.

Ale zpět k žárovkám. Soudruhy z EU dávno předběhl  Fidel Castro který prvně na světě nahradil žárovky úspornými zářivkami. Tak teď jsme na řadě se žárovkovým komunismem i my. To, že deklarovaná životnost zářivek je oblbování lidí zdá se nikomu nevadí. A navíc ty kecy o ekologii. Když vyhodíme zářivku, vypustíme podle zjištění odborníků  rtuť, argon, baryum, stroncium. Když vyhodíme prasklou žárovku, „vypustíme“ vakuum a nikomu nevadící wolframové vlákno.

Zákaz klasických žárovek byl v EU proveden sice legálním, ale naprosto nedemokratickým způsobem. Komise zákaz navrhla, Rada tvořená ministry životního prostředí to většinově schválila a v Evropském parlamentu byla věc přidělena do výboru pro životní prostředí, který většinou jednoho hlasu rozhodl, že je to „bohulibé“ rozhodnutí a že jej tedy schvaluje, aniž by se k tomu mohli v hlasování vyjádřit všichni poslanci Evropského parlamentu. Touto fintou se podařilo zlikvidovat klasické žárovky, které v Evropě skvěle sloužily více než 100 let.

A další lež. Hlavní výhodou zářivek má být úspora energie. Zářivky nepochybně spoří provozní energii, ale o to více energie spotřebují při výrobě. I proto jsou až desetkrát dražší. Kromě toho, zářivky téměř neemitují teplo, takže v zimě je třeba v bytě se zářivkami topit více než v bytě se žárovkami.

euhovno.jpgNěkdo se tady ohání ekologií stran žárovek a přitom se stavějí  neefektivní větrné elektrárny a zelené louky se pokrývají drahými solárními panely které zdražují energii. Mimochodem  osvětlení, včetně veřejného a průmyslového, se na spotřebě elektrické energie v České republice podílí asi 5%. Tak co to tu řešíme? Zase něčí obrovský byznys? A ekoblbečci nadšeně hýkají. Jeden dokonce poučoval prezidenta co má dát do historických lustrů na Hradě a to ani ještě nebyl kousnut klíštětem co omezuje mozkovou činnost.

Moji milí EUposlanci, čeští poslanci, jiní poblitici a všichni podobní parazité. Usoudil jsem, že po tom , čím si svítím doma je vám velký kulový. Stačí úplně, že díky vašim skvělým rozhodnutím platím za elektriku čím dál tím víc. A proto vám sděluji. Zásoba mých žárovek moc místa nezabírá, chleba nežere a tak mi vzhledem k mému věku vydrží možná nadosmrti. Pokud ovšem nebudu zatčen žárovkovou policií a popraven čicháním řepky. A vám soudruzi přeji, abyste si na schodech osvícených vaší eurožárovkou rozbili hubu sami. Já tak po prvním pokusu nadále činit nehodlám.

S pozdravem
Ať žije Eurosajuz
váš odpůrce blbých žárovek

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist