Antimeloun pronikl do světa velkých médií!

Uveřejněno dne 5 dubna 2012 000 13:43

am„Německo bude muset kvůli odstavení jádra a v zájmu zachování energetické bezpečnosti postavit v tomto desetiletí dvakrát více elektráren na fosilní paliva, než vláda předpokládala.   Přiznala to v prohlášení pro německý parlament kancléřka Angela Merkelová.“ „Německo plánuje omezit státní dotace elektřiny ze solárních zdrojů až o 30 procent.“ „Detektivové z protikorupční policie stíhají pět lidí kvůli podvodům při získávání licence na stavbu solární elektrárny.

Údajně mohli způsobit škodu až 182 milionů korun.“ „Rekonstrukce změn hladiny Jónského moře naznačuje, že zdejší ostrovy v době, kdy na nich neandertálci zanechali své kamenné  nástroje, nebyly spojeny s pevninou. Hladina světového oceánu v období největšího zalednění (zatím) poslední doby ledové, tedy před asi 20 tisíci lety, byla přibližně o 125 metrů níže, než je její dnešní úroveň. Na druhé straně, v období vrcholů předcházejících interglaciálů, kdy bylo nejteplejší klima, byla o 3 až 20 metrů výš, než ji máme dnes.“

Tyto a podobné zprávy  najdete na webovém portálu Anti-meloun, který se zabývá nepravdami šířenými propagandou různých ekologických organizací, a uvádění těchto nepravd na pravou míru. Název  Anti-meloun je odvozen od tradičního, zřejmě původem německého rčení, že zelené politické strany a organizace jsou jako meloun – na povrchu zelené, uvnitř rudé. Pokud se chceme  zamýšlet nad fakty v souvislostech, pak by nám v oblasti ekologie neměl uniknout právě Anti-meloun, protože je věcnou a hodně zajímavou protiváhou toho, co čteme v tzv. většinových  médiích.
Petr Žantovský, Radiožurnál, 28. 3. 2012, 14.05

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist