Další zelená zlodějna

Uveřejněno dne 23 května 2012 000 9:50

zabaDrtivá většina našich poslanců včera přehlasovala veto prezidenta Klause a schválila další zločinný zákon o podpoře takzvaných obnovitelných zdrojů.

Václav Klaus ve svém vetu napsal: „Zákon nepřináší úspory, ale naopak navýšení nesystémových podpor vybraných zdrojů energie z veřejných prostředků, a to v době, kdy po úsporách voláme.“ Ministr Kuba oponoval, že nechválí-li sněmovna tento zákon, bude tlak na podporu obnovitelných zdrojů ze státního rozpočtu (rozuměj: z naší kapsy) vyšší, jelikož bude platit ten současný zákon. Zapomněl ale dodat, že oproti tomu původnímu se naše platby zvýší ještě o sypání peněz do kapes mafii vydělávající na biometanu. Stát bude podporovat „zelenou energii“ cestou garantované výkupní ceny, zaručené po celou dobu životnosti zdroje. Cena může klesat nanejvýš o 5 procent oproti předchozímu roku, při stoupající inflaci se má naopak navyšovat. Ročně nás celý tento kšeft bude stát 60 miliard. (Ušetřit tuto částku, snižovali bychom deficit státního rozpočtu bezmála s písní na rtech, že, ministře Kalousku?)

Proč vůbec tyto proti zdravému rozumu jdoucí a všem ekonomickým zákonům odporující zákony přijímáme? Proč těmito imbecilními nařízeními likvidujeme své hospodářství? Jejich původ nehledejme v nenažrané zelené lobby, hledejme jej v hlavách zelených a rudých politiků a byrokratů ovládajících Evropskou unii. Ti jako první podlehli zločinné ideologii environmentalismu a v rámci boje proti chiméře globálního oteplování a proti plynu, který toto „smrtelné ohrožení lidstva“ údajně způsobuje, začali decimovat evropskou ekonomiku. A daří se jim to lépe než všem válkám a hospodářským krizím dohromady – navíc nenápadně, potichu a bez násilí. Naši politici se jako stádo ovcí k tomuto nebezpečnému scénáři poslušně připojili a zavázali se, že do roku 2020 budou takzvané obnovitelné zdroje energie pokrývat 13,5 procenta naší spotřeby elektřiny.

Celou Evropu stojí tento „zelený“ byznys miliardy eur ročně, a to vše ve jménu šílenství, jež se zove „boj proti globálnímu oteplování“. Přitom by bylo tisíc možností, jak tyto peníze účelně vynaložit, zejména dnes, kdy Evropou cloumá krize. Místo toho musíme v rámci boje proti fiktivnímu nebezpečí platit environmentalistické lobby, která si pod pláštíkém záchrany klimatu tyto zákony nechala ušít na míru.

Ziskuchtiví podvodníci se najdou v každé době, v každém státě, to je neoddiskutovatelný fakt. Aby ale byla takováto gigantická zlodějna nejen posvěcena, ale dokonce nařízena ústředním orgánem a postihla naráz půl miliardy lidí, jeden celý světadíl, to dějiny lidstva nepamatují. Člověk se tak neubrání myšlence, jestli bruselskou centrálu neovládá cizí mocnost, jejímž cílem je naprosté zhroucení evropské ekonomiky a následné podmanění celého našeho kontinentu. Bez jediného výstřelu, bez jediného zlého slůvka, jediného křivého pohledu, čistě díky idiocii vládnoucích vrstev…

Rozhodně je jisté, že jde o spiknutí. Přinejmenším o spiknutí darebáků.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist