Zelený fašismus

Uveřejněno dne 20 června 2012 000 9:58

praseJak to dopadá, když Zelení dostanou trochu moci.Michigan rozpoutává ozbrojené nájezdy na malé farmáře pěstující prasata, sedláky nutí, aby všechna svá prasátka postříleli.

NaturalNews může nyní potvrdit, že Michiganské ministerstvo přírodních zdrojů (DNR) v rozporu se Čtvrtým dodatkem provedlo v tomto státě dva ozbrojené nájezdy na vepřové farmy, jeden v kraji Kalkaska u Fife Lake a další v kraji Cheboygan. K uspořádání razií patřilo šest vozidel a deset ozbrojených mužů, DNR se tím dopustilo protiústavního, ilegálního a dokazatelně zločinného ozbrojeného nájezdu na tyto farmy se záměrem postřílet farmářům všechna prasata na základě nové bizarní „Vyhlášky o invazivních druzích“ (ISO), která náhle vyhlásila tradiční chovný dobytek za invazivní druhy.
Viz naše předchozí zpráva o tomto na:
A poslechněte si moje interview s Markem Barkerem, který vede jednu z těchto farem, na kterou Michiganská vláda zaútočila, na:
Vyhláška ISO rovněž tyto farmáře, co si pěstují prasata, odsuzuje jako těžké zločince a činitelé DNR jsou připraveni na místě provést zatčení a farmáře odvléct, aby byli obžalováni jako kriminálníci těžkého kalibru.
Farmáři byli donuceni, aby si chladnokrevně postříleli svá vlastní cucající selátka
„Myslím si, že tahle vyhláška je protiústavní, tyto akce DNR překračují všechny meze,“ řekl NaturalNews prokurátor Jofef O’Leary v dnešním interview. Ten zastupuje jednoho z farmářů, co byli cílem těchto nájezdů. „Vezměte si, co bylo před šesti měsíci zcela legální aktivitou a najednou jsou lidé kvůli tomu těžcí zločinci. Nepěstují drogy, nepašují zbraně ani nikoho nezabíjí, chovají zvířata v souladu s předpisy USDA a vyhláškami státu Michigan. Neudělali tu nic zlého a DNR s nimi zachází jako s nejtěžšími zločinci.“
V očekávání DNR vpádu jeden z postižených farmářů provedl to, co popsal jako srdce rvoucí úkol – postřílet si svá vlastní prasátka, jedno po druhém, včetně cucajících selátek, než přijeli DNR. To, aby se vyhnul zatčení jako těžký zločinec. Jeho živobytí je nyní naprosto zničeno, jelikož stát Michigan jej zbavil jeho podniku. I když tento farmář informoval DNR, že zničil celé své stádo vepřů, DNR přesto dále nezákonně vyžadovalo příkaz k prohlídce na základě falešných informací soudu, a pak provedlo ozbrojený nájezd na jeho ranč, aby ověřilo, že opravdu celé stádo prasat bylo postříleno. To proběhlo, aby to ukojilo DNR, které se nyní předvádí při provádění likvidací vybraných zemědělských podniků ve stylu násilných přepadů, aby mohlo provádět svou agendu masového vyvražďování na malých vepřových farmách v Michiganu.
„Je to pro něj velice traumatizující. Tito lidé jsou farmáři a vím, jak měl ta svoje zvířata rád, a nyní s nimi DNR zachází, jako by šlo o nějaké druhy plevele, který je třeba vyhubit, místo aby šlo o zvířata, na kterých lidem záleží,“ říká O’Leary.
Jeden z nájezdů zaútočil na ranch Rona McKendricka z Renegade v kraji Cheboygan. Na jeho ranč udeřili v soboru ráno a agenti DNR údajně vyslýchali i jeho zákazníky a jeho 75-letého staršího zaměstnance.
NaturalNews apeluje, aby ozbrojení občané zatkli agenty DNR v Michiganu
Na základě této akce DNR jsem přesvědčen, že DNR je surový gang zločinců, ač jsou tito hulváti od vlády, tak vraždí dobytek, ničí životy farmářů, porušují ústavní práva občanů Michiganu a zapojují se do odporných akcí ke zničení soukromého majetku.
Jakožto šéfredaktor NaturalNews zde apeluji na ozbrojené občany, aby zatkli činitele DNR, kteří musí být za své zločiny proti Michiganským farmářům postaveni před spravedlnost. Každý agent, co se účastnil DNR nájezdů musí být předveden před spravedlnost, aby se zodpovídal ze svých zločinů. Bude-li třeba uplatnit násilí, aby se naplnil zákon a zákonné uvěznění těchto zločinných vládních agentů Michiganu, tak je toto násilí zcela v souladu s Úsatavou Spojených států stejně jako v souladu s Ústavou státu Michigan. V Texasu státní Ústava dokonce uvádí, že farmáři mají právo použít smrtící sílu, aby komukoliv zabránili páchat těžký zločin proti jejich majetku. Do toho patří např. střílení zlodějů koní a dělají dobře, když to tak činí.
Ač si nejsem jist tím, že by ústava Michiganu poskytovala takovouto ochranu soukromému majetku, žádná vláda nemá právo terorizovat své občany způsobem, jakého jsme zde svědky u DNR v Michiganu. Tito lidé se zcela vymkli kontrole, vedou si soukromou ozbrojenou válku proti vybraným cílům, zneužívají peněz daňových poplatníků, aby ničili životy produktivních občanů Michiganu. Tito agenti DNS jsou nebezpeční a zjevně psychologicky nevyvážení. Je zoufalé nutné uštědřit jim lekci o vládě zákona a o právech občanů. Potřebují být zatčeni a strávit dost času, během něhož si budou moci znovu promyslet své zločiny proti Lidu Michiganu.
Ačkoliv nepodněcuji použití násilí k řešení problémů s vládou, když jsou nevinní farmáři konfrontováni s přepady kriminálních gangů surových vládních operativců, kteří je nutí zničit si veškeré své chovy zvířat, tak už není jiná možnost než vzít pušky a zatknout zločince se zbraní v ruce a předvést je před spravedlnost v soudním systému, kde musí čelit obvinění ze spiknutí, ničení soukromého majetku, porušení občanských práv soukromých občanů, ilegálního vstupu na soukromý majetek a mnoha dalším. Tohle je mimochodem celý smysl Druhého dodatku: Poskytnout Lidu určitou protiváhu moci, aby se mohli bránit proti přehnaně fanatickým, tyranským agendám vlád vymykajících se kontrole, které budou nevyhnutelně zkoušet Lid ovládat jako násilní diktátoři.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist