Strana zelených opět mlátí prázdnou slámu.

Uveřejněno dne 11 října 2010 000 14:19

stranazelenychViz on-line rozhovor s jejím lídrem brněnské kandidátky a místopředsedou, nevím pod jakým číslem, SZ Martinem Anderem na republikové úrovni.


Dověděl jsem se od něj, že volební výprasky, které tato strana dostávala od roku 2008 v krajských a senátních volbách, 2009 v euro volbách, 2010 v našich parlamentních volbách byly důsledkem jejich rozhádané členské základny. Spousta lidí , která k nim přišla v době jejich slávy, však od nich odešla, včetně takových, kteří si mysleli, že ve Straně zelených budou budovat svoji politickou kariéru. Tím myslel moji osobu. Tolik z geniálních myšlenek Martina Andera.
Chtěl bych vidět toho vola, který by si šel budovat svoji kariéru do Strany zelených, který si v realitě svých myšlenek uvědomoval, že tato strana se dostala do Parlamentu ČR jen díky soucitu spoluobčanů nad jejich tehdy neznámou Kačkou, kterou na chodníku se dvěma malými dětmi linýroval nějaký pražský četník při nějaké demonstraci. A myslet si, že SZ v tu dobu zažívala nějakou slávu s jejich 6,5% ( nebo 5,5%? ) tak to je opravdu vrchol velikášství. A tak jak se SZ dostala haluzově do parlamentu, tak se stejně haluzově dostala i do Topolánkovi vlády, kterou po dvou letech zařízla jak řezník na zabíjačce jatečného čuníka. A lézt do Strany zelených budovat si kariéru v době, kdy dostali od občanů na frak v krajských a senátních volbách a nepomohl jim ani takový klásek jako senátor Štětina, to by si mohl myslet akorát nějaký hňup a ne ing. Otto V a ď u r a. Dověděl jsem se také od pana Andera, že teď k nim vstoupily stovky mladých lidí. Pravděpodobně nabyli plnoletosti potomci toho Zeleného zbytku co tam zůstal a ti rozšířili členskou základnu těchto „ elektrikářských odborníků“ , díky kterým se zvednou nám všech hranty o 10% v platbách za elektriku. Tak nakročeno mají dobře. Teď záleží jenom na tom, kam ten jejich krok bude mířit a zda ta podrážka kam šlápnou nebude moc smrdět.
V Břeclavi dne 8.10. 2010 V a ď u r a Otto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist