OSN varuje před globálním kolapsem

Uveřejněno dne 12 července 2012 000 10:31

osnProgram pro životní prostředí Spojených národů vydal svou zprávu na 525 stránkách. Tato zpráva souvisí s nadcházející konferencí Rio+20 o udržitelném růstu, v níž OSN varuje před náhlými, nevratnými a katastrofickými změnami, které se odehrají na světě, pokud nebudou podniknuta drastická opatření, která by tyto změny zastavily.

OSN správně identifikuje pesticidy a další chemikálie jako primární příčinu tohoto stavu, nicméně k tomu přidává ještě mýtus o globálním oteplování, s jehož pomocí usiluje o vytvoření centralizované světové vlády.

Tisková agentura Associated Press (A.P.) uvádí, že manifest OSN správně označuje pesticidy a herbicidy jako hlavní globální problém, díky němuž dochází ke znečišťování řek, potoků a vodních cest a přispívá tak k destrukci ekosystému. Nicméně OSN k tomu rovněž přidává typicky alarmistické scénáře, jež bývají často spojovány s globálním oteplováním, včetně roztávání ledové přikrývky na pólech, zvyšování hladiny moří a nárůst takzvaných skleníkových plynů.

Tato lstivá směsice pravdy a lží je nejnovějším pokusem OSN shromáždit více podpory pro agendu globálního vládnutí, která zahrnuje záležitosti jako je zavedení globální internetové policie, globálního systému daní, či zavedení povinné vakcinace pro všechny lidi v rozvojových zemích. Jinak řečeno, cílem OSN je centralizovat co nejvíce moci pro svoji potřebu.

Z tohoto důvodu OSN neustále vytahuje další strašáky pocházející čistě z říše fantazie, jako je například globální oteplování, nad kterým lze podle OSN zvítězit pouze tehdy, pokud všechny země na světě odevzdají svoji suverenitu mezinárodním vládním silám. V tomto nejnovějším případě, co se týče přílišného využívání chemických produktů a jejich devastajícího účinku na zemi, OSN nicméně přeci jen předkládá částečně pravdivé informace.

Pesticidy a herbicidy ničí včely, plodiny, vodu a půdu

Americká agentura na ochranu přírody (E.P.A.) odhaduje, že nejméně 70 % znečištění řek, jezer a potoků má svůj původ v industriálních praktikách farmářů, které zahrnují intenzivní užívání chemikálií.

Jak jsme již rozsáhle informovali na Natural News, pesticidy a herbicidy ničí včely, netopýry a další přirozené opylovače a v podstatě zabíjejí mikrobiální rovnováhu půdy.

Tento několikanásobný negativní dopad má devastující důsledky na globální úrovni, protože půda se stává nevhodnou pro pěstování potravin a tvorové, kteří se starají o proces opylování, vymírají.

Na rozdíl od mýtu o globálním oteplování, jež má být údajně způsobováno CO2, se v případě pesticidů a herbicidů jedná o skutečný problém. Pesticidy a herbicidy však nyní byly OSN zahrnuty do problematiky globálního oteplování, aby bylo takovýmto způsobem možné podnítit vznik globálního vládnutí. Globální vládnutí je podvod, o němž je třeba informovat komunitu, která se zabývá problematikou přirozeného zdraví.

Agenda 21 OSN pro „udržitelný růst“ a úskočný manévr pro vytvoření světové vlády

Pod pláštíkem „udržitelného růstu“ a záchrany planety před zničením se OSN snaží protlačit Agendu 21, plán, jehož prostřednictvím chtějí Spojené národy na globální úrovni kolektivizovat soukromé vlastnictví; převychovat celý svět tak, aby všichni lidé sdíleli stejný globalistický postoj a poté zredukovat obyvatelstvo. A jednou z cest, kterou se OSN snaží dosáhnout těchto cílů, je rovněž Agenda 21, která používá globální oteplování a destrukci přírody jako prostředek jejího prosazení. Globální oteplování a destrukce přírody jsou problémy, které lze, podle tvrzení OSN, řešit pouze na globální úrovni.

Takže situace je složitá. Spojené státy nyní skutečně potřebují řešit problém chemických pesticidů a herbicidů, které způsobují monumentální environmentální destrukci a ohrožují zdraví lidí. Nicméně OSN se nyní snaží uchvátit pro sebe více moci takovým způsobem, že využívá tohoto problému, jenž byl nyní začleněn do širšího rámce její mocenské agendy.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist