Netaje a netaje aneb globální neoteplování

Uveřejněno dne 16 července 2012 000 16:34

ledovaTak jsem si přečetl článek, že prý led kolem Antarktidy netaje. Tání šelfového ledu kolem Antarktidy předpovídaly původní modely klimatologů, které byly jedním z důvodů vzniku šílenství s názvem „globální oteplování“.

Nová studie se opírá o reálné důkazy vycházející z měření, které tým vědců prováděl dva roky přímo v Antarktidě. Výsledky ukazují, že v oblasti k žádnému výraznějšímu úbytku ledu nedochází.

Dneska je naprosto zřejmé, že tzv. „globální oteplování“ byl naprosto uměle vytvořený jev a to pomocí vědomě lživých zpráv o stavu antarktických ledovců a globálního klimatu podporovaný masovou mediální kampaní. Nelze než se zamyslet nad tím, kde se na to braly finance. Odpověď je na snadě – kdo tehdy platil, dnes mnohonásobně vydělává. Mám na mysli korporace, které dnes vydělávají miliardy a miliardy z výsledků „projektu“ „globální oteplování“, namátkou zmíním např. povinnost přidávat do paliv biosložky či podporu a dotace solárních panelů – záměrně nepíši solární energie, protože to by se sluníčko mohlo urazit 🙂

Seriózním vědcům, kteří proti těmto závěrům zkorumpovaných rádobyvědců vystupovali, bylo vyhrožováno a nejspíš byli v mnoha případech upláceni. Politici, kteří se odmítli zapojit do této špinavé hry, byli zesměšňováni a skandalizováni. „Globální oteplování“ se prostě stalo obrovským byznysem, na kterém vydělávají jedinci v čele jistých skupin, korporací a firem a na který velice tvrdě doplácejí daňoví poplatníci.

Naskýtá se otázka, jestli zástupci všech těch rádoby „ekologických“ organizací, které „pravdu“ „globálního oteplování“ tak hlasitě hlásaly a propagovaly, byli tak neuvěřitelně hloupí nebo tak neuvěřitelně zkorumpovaní. Jiná možnost bohužel není. Jsem zvědav, jak se k těmto novým poznatkům, tedy k realitě a k pravdě, postaví zástupci českých „ekologických“ organizací. A jsem zvědav, kdo z nich se omluví např. prezidentu Klausovi.

Hezký den a nevzdávejte se.

Pavel Dostál

Autor je členem Plzeňského krajského sdružení Strany svobodných občanů a členem ReVu Strany svobodných občanů

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist