„Ekologové“ a revolucionáři – největší škůdci lidstva

Uveřejněno dne 3 srpna 2012 000 12:50

ekoteroristaZ pohledu laika je to tak. Jakmile někde vyvstane nějaká „velká myšlenka“ a začne se protlačovat násilím, pak to pro všechny zúčastněné znamená tragédii. A často tu největší pro revolucionáře samotné.

Z našich dějin známe těch revolucí a revolucionářů poměrně málo, ale např. Husité by to být mohli. U počátku asi stála jakási poctivá snaha o nápravu poměrů v církvi, ale vše se brzy zvrhlo a z Husitů se stala banda vyvrhelů, kteří kradli, loupili a vraždili a podařilo se jim zdevastovat značnou část národního kulturního dědictví.

Máme i jiné příklady toho jak „lůza puštěná ze řetězů“ devastovala společnost. Ať už to je Velká francouzská revoluce, Ruská revoluce v roce 1917, nacistický režim, který přišel k moci v roce 1933, Velká kulturní revoluce v Číně nebo PolPotův režim v Kambodži. A příkladů by se jistě našlo daleko více, včetně nedávných událostí v Libyi a současných v Sýrii.

A přesně v duchu těchto postupů, i když bez krvavých poprav, postupují čeští aktivisté, kterým sdělovací prostředky říkají „ekologové“. Ale ekologie je, dámy a pánové, věda, která se zabývá životním prostředím. A životním prostředím rozumíme prostředí, v němž žije člověk. Vím, že mnozí „ekologové“ by měli rádi planetu Zemi obývanou jen rostlinami a živočichy. Ano, taková planeta tady skutečně byla. Ale je tomu již nějaký pátek, co na zemi žije člověk.

Jistěže ne všechny počiny ekologů jsou negativní, to určitě ne. Ale například vychytralost a zarputilost s jakou brání dostavbě dálnice D8 jsou pro jejich konání naprosto příznačné. Oni vědí, že té dostavbě zabránit nemohou, ale zdržují ji za každou cenu.

Je jim naprosto jedno, že každý den tisíce kamiónů ohrožuji lidi an trase staré silnice, že na té trase musí lidé a především děti dýchat výfukové plyny nákladních, ale i osobních vozů. To vše je jim naprosto „šumák“, hlavně když mohou předstírat jakousi péči o „čolky a molky“ na trase té dálnice.

Takže, když tak člověk sleduji „vyčínání“ těchto vyděračských skupin, tak opravdu má pocit, zda jsme to s tou demokracií, kdy každý může žvanit do všeho a vyděračsky zdržovat mnohé projekty, tak nějak nepřehnali. Známe přece nejeden případ, kdy protestující „ekologové“ okamžitě ztichli, když dostali výpalné.

Ovšem stát, na rozdíl od soukromého investora není ochoten sáhnout hlouběji do kapsy a tak prostě budou lidé ve Velemíně a dalších obcích po trase silnice č 8 trpět.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist