Eko-teroristé útočí na dálnici D8

Uveřejněno dne 14 srpna 2012 000 15:29

kuberaTváří se jako ochránci životního prostředí, a tím i zdraví lidí, a ve skutečnosti má pro ně páchník hnědý (Osmoderma eremita) či jeřáb český (Sorbus bohemica) větší cenu než lidský život. Dálnice D8 jim leží v žaludku už od počátku. Vybrali si ji jako drogu pro léčení svých mindráků.

Nebylo to nic těžkého. Domácí legislativa vylepšená bruselskou omáčkou jim dává spoustu příležitostí. Ústeckému krajskému soudu tak nezbývalo, než rozhodnout, tak jak rozhodl a vinit jej, že zavinil zastavení stavby je stejně naivní, jako obviňovat dopravní policii za to, že někteří řidiči pijí před jízdou alkohol a zabíjejí pak sebe i jiné.

Každý, kdo používá dálnici D8, zajásal, když byl zprovozněn úsek dálnice u Lovosic. Zrychlil cestu z Teplic do Prahy o půl hodiny, při dodržování povolené rychlosti, včetně omezení před Prahou na 80 km/hod., prý kvůli hluku v místech, kde jsou široko daleko jen pole.

Svého času se mi podařilo pozměňovacím návrhem trochu omezit moc eko-teroristů, k nelibosti tehdejšího ministra ekologie Martina Bursíka, ale radost netrvala dlouho. S pomocí Bruselu se zase vše „napravilo“. S tolik propagovanou občanskou společností nemá nic společného současná realita, kdy je běžné, že si tři lidé založí občanské sdružení, které se tváří, že mluví jménem všeho pracujícího lidu a připravuje stát a daňové poplatníky o miliardy. Pikantní na tom je, že stát si eko-teroristy hýčká štědrými dotacemi ze státního rozpočtu, místo aby je postavil mimo zákon, což ovšem nebude s ohledem na EU snadné.

Schůdnější by mohlo být zjednodušení předpisů, tak aby nemohly být zneužívány procesní chyby, které jsou hlavním střelivem eko-teroristů.

Jaroslav Kubera

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist