Server proti ekoteroristům hledá zločince roku

Uveřejněno dne 26 října 2012 000 13:02
greensvastikaProtizelený server Antimeloun.cz vyhlásil už čtvrtý ročník ankety Meloun roku. Který politik bude mít letos z ostudy kabát?

Čtenáři mohou posílat své tipy a poté v anketě vybírat nejhloupější výroky zelených nebo zeleně myslících politiků (kategorie nejblbější zelený plk), jejich výmysly a nápady (kategorie největší zelený zločin) či rovnou přímo zelené mozky (kategorie největší zelený zločinec).

Server zaměřený na odhalování ekoteroristických zločinů a zelených manipulací ocenil už celou řadu politiků.

Jako největší zelený zločinec roku 2009 byl vybrán Petr Petržílek, o rok později Andrej Babiš, loni pak Martin Bursík.

V kategorii největšího zeleného zločinu se na prvním místě v roce 2009 umístilo „Pustnutí Šumavy“, předloni „Zaneřádění České republiky slunečními panely za peníze nás všech“ a v minulém ročníku  „Trvající obstrukce dostavby dálnice Českým středohořím“.

Bezkonkurenčním nejblbějším zeleným plkem roku 2009 byl čtenáři zvolen slavný výrok o biomase („Mrkev“) z úst Kateřiny Jacques, v roce 2010 věta Ondřeje Lišky („Je přece správné, že došlo k boomu fototovoltaiky, protože to je čistší energie než jádro.“) a loni se stal laureátem Karel Schwarzenberg za svůj výrok „Smysl národního parku je v tom, že se tam prostě nesmí zasahovat“.

Své tipy na ocenění mohou posílat do 7. listopadu na adresu .moc.liamtoh@nuolemitnai

Web antimeloun.cz je „nezávislý občasník, který poukazuje na kauzy nekauzy v oblasti ekologie“, jak o sobě sám tvrdí. Svůj název odvozuje od přezdívky, kterou si vysloužily zelené strany obecně (nejen ta česká) – „meloun“. Jako je meloun na povrchu zelený a uvnitř rudý, jsou zelené strany ve skutečnosti rudé, tj. radikálně levicové.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist