Američtí vědci zjistili, že Češi věří americkým vědcům

Uveřejněno dne 15 února 2013 000 10:12

usaJak jinak si totiž vysvětlit, že v době, kdy meteorologové ruší dlouhodobé předpovědi počasí z důvodu vysoké nepřesnosti, vydává americká zpravodajská služba National Intelligence Council publikaci, která shrnuje globální trendy do roku 2030.

Do 20 let prý mají k hranicím naší republiky dorazit velká sucha. Suchý pás ve východní Evropě může znamenat více uprchlíků z Ukrajiny i dražší potraviny. (A já naiva myslel, že dražší už být nemohou.) Na tento katastrofický scénář upozornil geolog Václav Cílek. Ekoteroristé, kteří naši republiku na mapě sotva najdou, si zkrátka nehodlají se svými poplašnými zprávami dát pokoj. Důkazy jim opět chybí a pokud snad nějaké předloží, jsou vycucané z prstu.

Ano jistě, možné je všechno, dokonce i to, že planetu čeká invaze mloků, stejně jako v románu Karla Čapka.

Není to poprvé co se snaží najatí a přeplacení američtí vědci, badatelé a frikulíni přesvědčit svět, že přišli na něco převratného, za účelem pokroucení veřejného mínění a svého zisku. Stačí si otevřít jakýkoliv vyhledávač a zadat heslo „Američtí vědci zjistili.“ Zjistíte tak, že konzumace limonád zvyšuje agresivitu, nejzdravější spánek je sedmihodinový a zlomené srdce lze vyléčit.

Umí Američané předpovědět i výherní čísla Sportky? A naskýtá se i další otázka. Je něco co neumí?

Ano, neumí si přiznat, že jsou k smíchu.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist