Zelení & neonacisté mají shodný proti-izraelský program

Uveřejněno dne 25 června 2013 000 11:51

greensvastikaNěmecko čelí skandálu, který vrhá nové světlo na pro-islámské aktivisty celoevropské sítě kolem strany Zelených. Podle zjištění novinářů totiž stranou Zelených prosazovaný proti-izraelský zákon vychází z předloh nacistického Německa a dnešních neonacistů.

Strana Zelených prosazuje v Německu zákonem nařízené označování židovských produktů vyrobených na území jenž Izrael ovládl ve válkách s Araby po roce 1948. Jak ale ukázala zkoumání novinářů, tak základní
body tohoto programu se shodují s programem Nacistů z dob Adolfa Hitlera a moderních neonacistů.

Podle švýcarského webu weltwoche.ch se strana Zelených nejspíše inspirovala v projektu neonacistické Nationaldemokratische Partei Deutschlands NPD (Národnědemokratická strana Německa). Německý spisovatel Henryk M. Broder se již vyjádřil k této iniciativě strany Zelených jako dalšímu důkazu sílicího antisemitismu v Německu.

Stále otevřenější podpora islámu a islamismu ze strany Zelených v Německu je důsledkem toho, že tato strana se zaměřila na získávání hlasů u muslimských přistěhovalců což vede i k přejímání agendy obhajování zájmů islamizace včetně antisemitismu a nenávisti k všemu co odporuje islámskému světonázoru, tedy i existence státu Izrael.

Jak se ukazuje, tak neonacisté a Zelení mají společné přátele a bojují za společnou věc. Ono se neničenu divit, u nás v České republice se podobné vazby mezi levicí, muslimy a neonacisty také vytvářejí. Psal jsem o nich například v knize Islám a islamismus v České republice (podrobnosti zde) a před několika roky na ně upozornila i organizace Člověk v tísni.

Inu dnes žít Adolf Hitler, tak by jistě konvertoval k islámu a volil stranu Zelených ….

Nacistická perzekuce židů – popis zde.

nacistezeleni.jpg

Lukáš Lhoťan – spisovatel, bloger
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice (podrobnosti zde), redaktor košer finančního webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent vzdělávacích kurzu o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist