Evropu čekají nové holocausty – díky mně

Uveřejněno dne 22 října 2010 000 14:45

holocaustAlespoň dle mého vysokoškolského spolužáka a aktivního člena Strany Zelených je to zcela nevyhnutelné. Lidé s názory jako já jsou ještě pod úrovní názorů pana Vandase a vůbec, jak už jsem napsal, povedou Evropu nevyhnutelně k novým holocaustům.

Co jsem vlastně udělal tak strašného, že mě člen sekty jménem Strana Zelených označuje tak silnými slovy jako je „přivození nových holocaustů“.

Proč jsem byl tímto způsoben ocejchován? Tento člen Strany Zelených (kterého ze slušnosti nebudu jmenovat) reagoval na můj předvolební manifest, který byl obsahem i mého předchozího článku a bylo z něj citováno v HydeParku zhruba dva týdny zpátky. Zeleného kolegu mám v přátelích na Facebooku a tento tvrdý slovní direkt mi uštědřil právě v komentáři na FB, pod odkazem na můj minulý článek, kde jsem zkopíroval pasáž o islámu z mého manifestu (pro zájemce, kteří nečetli můj minuý článek, je celý manifest k dispozici zde: http://pavek.bloguje.cz/848925-jan-werner-kandidat-c-5-svobodnych-v-jihomoravskem-kraji-volebni-manifest.php)

Nyní tedy zpět k tomu – co jsem udělal tak strašného, že jsem dáván pod úroveň pana Vandase a že jsou mi připisovány budoucí holocausty v Evropě? Upozorňuji na nebezpečí, které pro svobodnou demokratickou západní společnost, její kulturu, hodnoty a způsob myšlení představuje islám. Odmítám násilí, které představuje islám a jeho náboženský fanatismus, skrytý ve verších Koránu. Odmítám totalitu, diskriminci, xenofobii a netoleranci, kterou se Korán a islám jako takový vyznačuje. Odmítám zrůdné (na západní poměry) právo Šária. Odmítám jednoduše násilí a vraždění, které je zakořeněno hluboce v islámu už od jeho vzniku, kdy pedofil prorok Muhammed začal islám násilně šířit pouze a výhradně mečem. Já krev na rukou nemám, naopak se mi hnusí, pokud někdo ospravedlňuje jakékoliv násilí a vraždění náboženským fanatismem. Jsem pro pokojné řešení problémů – na rozdíl od ideologie islámu. Opět tedy opakuji, já krev na rukou nemám, hlásím se k ideologii, respektive k myšlenkovému směru, který brojí PROTI násilí, proti totalitě, proti diskriminaci a jakékoliv jiné formě fundamentálního chování. Já tedy mohu mít svědomí čisté a také ho naprosto mám.

Nyní se podívejme na toho, kdo mě obvinil. Na příslušníka ideologie Zelených. Pro úplnost, uvedu celý text, který mi zastánce Zelené ideologie napsal: „Ten manifest je mnohem horší, než výlevy pana Vandase… „Nejsem rasista nai xenofob protože mi nevadí…“, tato argumentace mi příjde hodně podobná jako – nejsem rasista jen mi vadí cigáni. Proti černochům (které jsem viděl jednou na výletě do Paříže) nic nemám. Myslím, že lidé s takovými názory vedou evropu nevyhnutelně k novým holocaustům…“.  Ideologie Zelených je ideologií, která rozhodně v budoucnosti žádné další holocausty nezpůsobí. To by se jí totiž finančně hrubě nevyplatilo, vzhledem k tomu, že celá ideologie Zelených je založena pouze a jen na penězích z kapes daňových poplatníků, na silném pseudo-ekologickém lobbingu, na lžích a špinavých kšeftech. Je to právě ideologie Zelených, která vyprodukovala největší lež v historii lidstva – mýtus jménem globální oteplování, na základě kterého bylo postaveno nesčetné množství politických kariér, nesčetné množství lidí si díky této lži namastilo kapsy při tzv. „boomu“ nejrůznějších větrných a solárních elektráren apod nesmyslů. Co však hůře, vzhledem k tomu, že se díky ideologii Zelených stalo globální oteplovačství oficiálním náboženstvím, po vzoru chování katolické církve ve středověku je nyní každý vědec, který si dovolí vystoupit ze stínu lží, hrubě perzekuován a povětšinou ho to stojí i jeho vědeckou kariéru.

Tudíž doopravdy, holocausty od Zelených nečekejme. Zelení totiž páchají zvěrstva pořád, právě teď, když píšu tyto řádky. Současný stav jim vyhovuje. Jejich posedlost oteplovacím alarmismem je v určitých bodech podobná posedlostí, kterou projevují příslušníci islámské ideologie. Zelení zcela bezostyšně propagují, opakuji, největší lež v historii lidstva, na které určití lidé vydělali takové peníze, rozjeli své kariéry, a celkově pozměnili ráz společnosti, že si celkové následky nyní, kdy vše ještě probíhá, jen těžko můžeme představit. Uvedu pár perliček: během procesu výroby biopaliv se více energie spotřebuje, než vyrobí. Na každý 1l biopaliva si připlácíme 1kč. Biopaliva škodí 4x více než benzín a produkují i víe skleníkových plynů. 50 litrů biopaliva spotřebuje tolik rostlin, které by stačilo k přežití jednoho člověka na jeden rok. 350 000ha deštného pralesa padne ročně v důsledku zvýšené poptávky po zemědelské půdě (pěstování řepky pro biopaliva). 1 000 000 lidí se dostalo v důsledku růstu cen potravin způsobených biopalivy pod hranici chudoby. 6 000 000kč stojí české spotřebitele politika přimíchávání biopaliv ročně celkem (zdroj: http://www.reformy.cz/zpravy/cesi-vyrazili-volit-biozlocince/).

Co se týče aktuálního dění, v září například Zelený aktivista se zbraní v ruce obsadil pobočku tv stanice Discovery. Důvod? Stanice prý málo informuje o globálním oteplování (http://www.klimaskeptik.cz/news/tv-kanal-discovery-prepaden-unosci-protoze-malo-informuje-o-oteplovani/). Na začátku října přední americký fyzik Hal Lewis vystoupil z Americké fyzikální společnosti (APS) kvůli vědecké korupci týkající se klimatických změn (http://www.klimaskeptik.cz/news/vedec-vystupuje-z-akademie-na-protest-proti-vedecke-korupci-/). A aby nebylo výzev k násilí málo, některé ekologické organizace vzkazují: kdo nebude snižovat uhlíkovou stopu, toho ZABIJEME! (http://www.klimaskeptik.cz/news/ekologove-kdo-nebude-snizovat-uhlikovou-stopu-toho-zabijeme/).

Tudíž, vážený pane kolego, než MĚ začnete obviňovat z toho, že já či ostatní lidé smýšlející jako já budeme autory či spoluautory příštích holocaustů, uvědomte si prosím, jaké neuvěřitelné a slovy těžko popsatelné zrůdnosti páchá ideologie, kterou zastáváte. A na rozdíl od Vás, já nemusím používat budoucí čas. Zelená ideologie tyto zvěrstva, která už nyní proměnila celosvětovou společnost, tím, že se stokrát opaková lež stala celospolečenskou pravdou, páchá dnes a denně už dlouhou řadu let a určitě jí elán ještě pěkných pár let vydrží. Každý člen Zelených by si měl prvně smýt morální krev ze svých vlastních rukou, než začne osočovat jiné. A vzhledem k tomu, kolik té krve je, bude Vám to, pane kolego, trvat proklatě dlouho. Podívejte se do zrcadla a zamyslete se nad tím, co ideologie, kterou zastáváte a jejíž strany jste členem, způsobila na tomto světě. V České republice neexistuje více zkorumpovaná strana jednající na objednávku lobby, než je Strana Zelených.

Tudíž ještě jednou a na závěr: Pokud člověk, který vyznává a tím pádem i schvaluje to, co Zelená ideologie působí a nezvratné způsobila na této planetě, obviňuje mě, tedy člověka, který nevyznává ideologii která má krev na rukou, a osočuje z nějakých holocaustů, je to vskutku neuveřitelně trapné a ubohé. Zamyslete se tedy prosím nad tím, že reprezentujete zájmy nezlobbovanější a nejzkorumpovanější strany v naší republice, jež hájí největší lež v historii lidstva.

ZDROJ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist