Rostoucí netolerance německých Zelených

Uveřejněno dne 14 října 2013 000 10:12

Německou verzí Britské strany UKIP je strana Alternativy pro Německo AfD.  Strana AfD je důsledkem toho, že strany německého establišmentu přestaly naslouchat svým občanům. Ta se staví proti euro-měně, hysterickému přechodu na obnovitelné energie a vrhá značné pochybnosti na samotnou klimatickou vědu. Teď je násilně napadána při kampaňových shromážděních Zelenými levičáckými hulváty. Podle tipu Bernda Felsche na FB.

Při posledním incidentu měla včera AfD kampaňové shromáždění v severním přístavním městě Bremen, aby vyjádřila své myšlenky a prodebatovala problémy naší doby. V dnešním ekologisticky radikálním Německu však není vítáno vyjadřování alternativních myšlenek ani disent. A jak ukazuje včerejší událost, když se toho dopouštíte, ohrožujete tím i své zdraví. Zde je tiskové prohlášení od Policejního oddělení z Bremen.

„Místo: Bremen 24. srpna 2013 15:30 h. Dnes odpoledne proběhla kampaňová událost strany ‚Alternative für Deutschland‘ v Bremen v Bürgerpark. Na tuto událost udeřili útočníci stylem – udeř a uteč. Několik osob bylo zraněno. Ve 3 h odpoledne začala kampaňová událost na jevišti pod otevřeným nebem. Během projevu předsedy ‚Alternative für Deutschland‘ na tuto událost náhle zaútočilo 20 – 25 částečně zamaskovaných osob. Osmi osobám se podařilo dostat se na jeviště. Útočníci použili v oblasti jeviště pepřového spreje. To vedlo k tomu, že 16 osob bylo zraněno. Když policie intervenovala, utekli útočníci do parku. Během této honičky byl jeden pomocník ‚Alternative für Deutschland‘ zasažen nožem. Jelikož se bránil, byl lehce zraněn na ruce. Všechny osoby, které byly zraněny pepřovým sprejem, utrpěly popálení očí a dýchacích cest. Mezi zraněnými byly dvě děti ve věku 7 a 11 let a jeden policejní důstojník. Zraněný policista pokračoval ve službě. Tři osoby (22, 25 a 27 let staré) byly zatčeny. Pravděpodobně náleží k levicovému spektru. Událost ‚Alternative für Deutschland‘ pokračovala a skončila, jak bylo plánováno v 6:30 h odpoledne. Žádáme další osoby, aby poskytly hlášení kriminální policii na (0421) 362-3888.“

Zde je video incidentu AfD z jednostranného pohledu. Zelení aktivisté nadále píší, že strana AfD jsou „rasisté, pravicoví populisté a nacisté.“ Na všechny ty poctivé tvrdě pracující lidi středního věku, které vidíte se účastnit, Zelení a ti správně myslící pohlíží jako na „hrozbu“.

Zelené násilnosti na jevišti, aby se na ně podíval celý svět. V tomto plánovaném útoku bylo zraněno i sedmi a 11-leté dítě.

Tak, kdo jsou ti „levicoví“ hulvátští útočníci? Všechny důkazy poukazují na jednu barvu: Zelené.

Netolerantní a agresivní oznámení se na četných stránkách Greenů proti straně AfD v poslední době na internetu vrší. Např. před dvěma týdny webová stránka “Gruene Jugend Goettingen” (Zelená mládež z Götingenu“ agitovala za své stanovisko vystavením: „GRÜNE JUNGEND Göttingen volá po protestech proti AfD.“ Jeden z jejich členů dokonce volal po „boji proti pravicovým populistům a nacistům jako po důvodu protestovat na kampaňových událostech Aleternativy pro Německo.“ Tohle je netolerance v novém levelu. Když někdo nesouhlasí se Zeleným hnutím, tak je očerněn jako pravicový extremista a nacista.

Dokonce samotná německá strana Zelených, která v německých průzkumech utrhla děsivých 15% na Zelené apeluje: „Nedovolte AfD, aby v kterékoliv místnosti mohli dělat kampaň!“

V Bremen to bylo těžko poprvé, kdy byla AfD vystavena fyzickému násilí od takovýchto radikálů. Stránka Strany Zelených neustále v propagandistických pokusech o démonizaci líčí AfD jako „pravicové extremisty a stranu nepřátelskou k demokracii“ úplně stejně, jako to dělá Al Gore, když srovnává klimatické skeptiky a aktivisty Tea Party s homofoby, popírači holocaustu a alkoholiky.

Zelení útočí celonárodně

Přede dvěma týdny byla na kampaňové události v Götingenu AfD také vystavena útoku netolerantních násilných radikálů, kteří „fyzicky napadli pomocníky kampaně“. Zde o tom referují Hannover Zeitung:

„Zas a znova po celém Německu dochází k ničení kampaňových plakátů Alternative für Deutschland a k útokům na pomocníky kampaní. Např. v Lübecku byla zničena jedna čtvrtina všech plakátů, které byly vystaveny. (…) V Berlíně na náklaďák naložený plakáty AfD vrhali kamením. K podobným útokům rovněž došlo v  Giessenu a v Nurembergu. …“

Vůdkyně Zelených Marie Kollenrott popírá, že by s těmito násilnostmi měli Zelení cokoliv společného a obviňuje okrajové radikály: „ZELENÍ odmítají násilí jako prostředek politické debaty.“ Bohužel to vypadá, že její základna ji zjevně neslyší, a ti se stávají v rostoucí míře více násilnickými a nebezpečnějšími pro německou otevřenou společnost. Neustálý nenávistí prodchnutý proud propagandy německých Zelených zaměřený proti AfD a disidentům k hlavnímu proudu podněcuje slaboduché aktivisty, aby se dopouštěli násilných činů. Je smutné, že Zelení vůdci jsou příliš zlomyslní na to, aby si toho všímali.

Místo-mluvčí AfD Frauke Petry řekla: „Události v Göttingenu nám připomínají nejhorší časy Weimarské republiky.“ Místo-mluvčí AfD Konrad Adam dodal: „Tento typ incidentů by měl dělat starosti každému. To jsou útoky na samotnou demokracii.“

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist