jakýsi Vaďura…

Uveřejněno dne 3 listopadu 2010 000 15:39

vaduraTak jsem si přečetl na tom Vašem Deník Referendum pojednání o mojí osobě, v souvislosti se Studničkou na nějakém Litoměřickém plátku, kam jsem nic neposílal a který toto moje hodnocení Studničky a jemu podobných ochránců přírody převzal  od někoho, kde tato moje korespondence lítala mezi občany tohoto státu.

A že jsem se v hodnocení těchto zelených kreatur nepletl,  svědčí  už jenom jejich pětinásobný volební výprask  v řadě za sebou. A můžete  si o mojí osobě  psát co chcete, protože Vás mám stejně jako valná většina občanů tohoto státu akorát na salámu. Výsledky voleb jenom potvrdily, co to bylo za  Zelenou  lůzu, která dostala na frak,   počínaje od  první  uschlé krušnohorské borovice až po poslední planou trnku  za Velkou nad  Veličkou.  A že tam píšete Vaďurové a další spousta lidí, třeba ostýchavých a mnohdy inteligentních se vyjadřuje podobně?

Buďte bez obav, dnes už i největší blbci pochopili, že toto volit je házení perel sviním a také se podle toho zařídili. Šlus útrum.  Skončily  Vaše kecy u prosraných miliard takovými exoty jako byli Bursík, Miko, Dusík, Kocáb ,Džamila a jim podobných bláznů,  kteří obraceli lidem peněženky vzhůru nohama v pocitu,  jak tady něco asimilují a zachraňují ovzduší  solárními panely.  Blbce můžete dělat sami ze sebe a nikoliv z někoho,  kdo má v hlavě ještě kousek mozku a ne vypláchnutou  dutinu. A jediným Vašim zvoleným delegátem od roku 2008  je soudruh Štěnina v Senátu, zvolený z bídy výběru pro Prahu, protože jinak by se tam tento politický kabátník  od  bolševiků, přes svoji nezávislost u Zelených a nyní přes TOP 09 ani nemohl dostat.

A to je zhruba tak všechno co jsem chtěl sdělit onomu redaktoru a nepochybuji o tom, že i celé Vaší redakci. Protože jinak by tento blábol ani nemohl vyjít. A je mě úplně jedno,  jestli se Vám to líbí  nebo nelíbí . A pokud  se to někomu nelíbí, tak mě může klidně políbit i prdel.  Ale dodávám, že pouze pokud chce. Pokud nechce, nemusí. V tom případě to není ani jako urážka, protože dotyčný měl na výběr. Nechtěl, nemusel.

V Břeclavi dne 26.10.2010                                   ing. V a ď u r a  Otto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist