Environmentální fašismus: ekofašisté začínají přebírat Ameriku

Uveřejněno dne 3 prosince 2013 000 15:31

Environmentální fašisté věří tomu, že pokud se lidem ve velké míře povolí svoboda a volnost, planetu to doslova zničí. Zní to bláznivě, ale to je to, čemu tito lidé opravdu věří. Jsou plně přesvědčeni o tom, že pokud budeme ponecháni našim vlastním záměrům, globální oteplování a nezvladatelné znečištění prostředí promění zemi na neobyvatelnou špinavou díru. Z tohoto důvodu, jak věří ekofašisté, je nyní nezbytné, aby lidské chování bylo, „pro dobro přírody“, přísně regulované.

S každým dalším rokem se stává kontrola těchto sociálních plánovačů stále těsnější. Dnes zakázali určitý druh žárovek, umisťují do našich domovů povinné „chytré měřiče“ a předepisují nám všechny možné regulace, jež se týkají toho, co můžete, či nemůžete podnikat s vaší vlastní půdou. Zítra mají v plánu do našich aut umístit „černé skříňky“ a mají v úmyslu sestěhovat většinu z nás do ubytoven ve velkých budovách, jež budou vybaveny společnou koupelnou a nebudou v nich výtahy. To, proč bývají tito lidé nazýváni ekofašisté, má svůj důvod. „Skuteční věřící“ environmentálně fašistického hnutí opravdu věří tomu, že to, že se z nich stali maniaci kontroly, zachraňuje svět. Opravdu věří tomu, že vědí více, než všichni ostatní a dělá jim nesmírně dobře, pokud se mohou dostat do pozice politické moci a vnutit svoji vlastní vůli všem kolem sebe.

Enviromentalní fašisté neustále inovují svoji agendu a činí vše, co mohou, aby použili vládní moc za tím účelem, aby nám všem vnutili nová pravidla. Většinou toto Američané prostě přijmou jako hotovou věc, aniž by se vůbec pokoušeli se bránit. Například nedávno došlo k uzavření myčky aut roztleskávaček střední školy, protože roztleskávačky údajně porušovaly „zákony o vypouštění vody“…

Toto se přihodilo roztleskávačkám na Lincolnově střední škole. Dívky se pokoušely opatřit si finanční prostředky, aby se mohly v dubnu zúčastnit národní soutěže. Jak oznámily noviny San Jose Mercury, místní úředníci pro životní prostředí varovali roztleskávačky, že jejich myčka aut je v rozporu se zákony města o vypouštění vody.

„Měli jsme tady, na Lincolnově střední škole, návštěvu z Oddělení služeb životního prostředí a bylo nám sděleno, že myčka aut je v rozporu se zákony o vypouštění vody a z tohoto důvodu ji musíme zastavit a žádná auta, ani teď ani v budoucnu, již umývat nesmíme“. Toto bylo obsahem emailu školy, který byl odeslán 18. října.

Naštěstí ještě existují Američané, kteří jsou odhodláni se tomuto vzmáhajícímu se ekofašismu postavit a bojovat proti němu. V nedávném článku v časopise Businessweek byl profil manželského páru ze severního Idaha, který důrazně bojuje proti směšným požadakům EPA (Úřad na ochranu životního prostředí – Environmental Protection Agency – p.p.)…

Před čtyřmi lety Sackettovi zaplnili svůj pozemek hlínou a kamením, aby jej přichystali na vybudování jednoduchého domu se třemi ložnicemi. Bylo to v místě, kde již po mnoho let stály i jiné domy. Poté se dostavili tři federální úředníci a požadovali zastavení stavby. Agentura tvrdila, že pozemek na 63 akrech je mokřinou, která je chráněna zákonem o čisté vodě (Clean Water Act).

Sackettovi byli, jak sami uvedli, šokováni. Majitelé společnosti, jež se zabývá bagrováním, si pro tuto práci předem zajistili veškerá nezbytná místní povolení. A Chantell Sackttová prohlásila, že ještě předtím, než začali se stavbou, jela dvě hodiny do města Cour d’Alene v Idahu, aby celou záležitost prokonzultovala s úředníkem z armádního sboru inženýrů. Chantell prohlásila, že jí tento úředník ústně, ale nikoliv písemně, ujistil, že pro tuto stavbu nepotřebuje federální povolení. „Udělali jsme vše, co jsme měli“, řekla Chantell.

EPA vystavila Sackettovým nařízení, v němž se požaduje, aby byl pozemek uveden do původního stavu, aby z něho byl odstraněn navezený materiál a aby byla znovu vysazena vegetace, kterou z pozemku předtím odstranili. Pozemek měl být obehnán plotem a Sackettovi měli, podle tohoto nařízení, povinnost každý rok odevzdat zprávu EPA, v jakém stavu je jejich pozemek. Agentura vyhrožovala, že jim jinak udělí pokutu až 32,500 dolarů denně, pokud se tomuto nařízení nepodřídí.

Takovéto věci se nyní, bohužel, dějí po celé zemi. EPA je zcela a naprosto mimo jakoukoli kontrolu a úředníci této agentury se zdají být naprosto posedlí tím, aby udělali farmářům a vlastníkům soukromé půdy ze života peklo.

Nicméně na druhé straně oceánu, v Evropě, je environmentální fašismus dokonce ještě horší, než ve Spojených státech. Vskutku, jedna nová regulace, která byla nedávno přijata, zakazuje Evropanům, aby vlastnili velké vysavače…

Jasně zářící žárovky byly již z pultů odstraněny. Jako další budou odstraněny všechny větší vysavače. Přední německý on-line deník Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) píše: „Od začátku září 2014 se budou v EU prodávat pouze vysavače, které mají spotřebu menší, než 1600 wattů. Od roku 2017 budou povoleny vysavače pouze s max.výkonem 900 wattů.“

Ekofašisté mají v úmyslu nakonec řídit prakticky každý detail našich životů, protože doslova všechno, co děláme, do jisté míry „ovlivňuje životní prostředí.“

Podle Los Angeles Times jsou jednou z dalších věcí, kterou chtějí ekofašisté prosadit, černé skříňky v našich autech, za účelem našeho zdanění a proto, aby bylo možné sledovat „škodu“, kterou činíme životnímu prostředí…

Mnoho plánovačů komunikací v Americe, kteří bojují s nedostatkem finančních prostředků na to, aby bylo možno opravit drolící se dálniční systém, začíná vidět řešení tohoto stavu v malých černých skříňkách, které by měly být umístěny vedle přístrojové desky našeho auta.

Tyto přístroje, které zaznamenají každou míli, kterou motorista urazí a odesílají tyto informace byrokratům, jsou nyní v centru kontroverzního pokusu Washingtonu a úřadů pro státní plánování, renovovat zastaralý systém financování hlavních amerických silnic.

Další věcí, kterou ekofašisté naplánovali do budoucnosti, je přestěhování většiny obyvatelstva do „eko-přáteských“ ubytoven ve velkých budovách. Takovéto ubytovny popsala nedávno ve svém článku Suzanne Eovaldi..

„Typické obydlí v takovýchto budovách má velikost 200 čtverečních stop (asi 18 čtverečních metrů – p.p.) a první takováto budova již stojí v Sammanish (WA). Jak napsaly Seattle Times, „Obyvatelka budovy, Judy Green, sdílí kuchyni se sedmi dalšími nájemníky na druhém patře.“ Dům není vybaven výtahem a tak musí pokaždé vyšlapat šest poschodí, aby se dostala do svého pokroví! Koupelny jsou většinou společné. Kvůli globálnímu oteplování je auto povoleno pouze několika málo z nich.

Konečným cílem je to, aby vláda mohla sledovat, zaznamenávat, monitorovat a kontrolovat vše, co děláme „pro dobro lidstva.“

A samozřejmě, že tato vynořující se kontrolní síť „Velkého bratra“ se za poslední roky nesmírně rozrostla. Jak bylo nyní oznámeno, Spojené státy zaznamenaly pouze za jeden jediný měsíc 60 milionů telefonních hovorů Španělů. Podle CNN odposlouchávaly USA privátní hovory 35 vedoucích představitelů cizích zemí.

A tato „kontrolní síť“ je stále těsnější a stále více tyranská rovněž i na lokální úrovni. Podívejte se například na to, co se přihodilo jedné ženě v Texasu…

Podle místní stanice CBS byla žena v Texasu uvězněna a svlečena donaha jen proto, že nazaplatila včas dopravní pokutu.

Jak napsaly New York Daily News, Sarah Boaz prohlásila, že jí byla policistou, který na ni čekal, nasazena želízka, když vyšla ze svého domu v Richland Hills, aby se vydala na cestu do práce.

Policista jí oznámil, že na ni byl vydán zatykač poté, co zapomněla zaplatit obsílku za to, že v srpnu nezastavila v místě, kde je umístěna značka pro zastavení. Paní Boazová přiznala, že pokutu nezaplatila z toho důvodu, jelikož ztratila obsílku.

Paní Boazová prohlásila, že byla uvržena do žalářní cely a musela se svléknout donaha, aby mohla být prohledána. Její rodina za ni poté zaplatila kauci a žena se dostala během několika hodin na svobodu.

Pokud lidé čtou o takovýchto věcech, většina z nich bývá naprosto pobouřena.

Nicméně ekofašisté takovéto záležitosti opravdu milují. Chtějí, aby byla všemocná vláda, která by měla moc donutit lidi, aby dělali to, co je „správné pro životní prostředí.“ Opravdu, mnozí z nich skutečně věří tomu, že planeta nepřežije, pokud se vláda nebude chovat takovýmto způsobem.

Ekofašisty nakonec neuspokojí nic jiného, než naprostá kontrola. Chtějí mít kontrolu nad tím, kde žijete, jakou práci vykonáváte, jak se přepravujete a dokonce kolik máte dětí.

Jedná se o totalitní systém, zabalený do programového balíku „záchraňte planetu“.

A právě v současné době jsou ekofašisté trvale na vzestupu. Pokud mají být poraženi, lidé musí začít bránit svoji svobodu a volnost, dokud je to ještě možné.

Mírně zkrácená verze článku – Environmental Fascism: The Ecofascists Are Slowly But Surely Taking Over America, který vyšel 29.10. na infowars.com, překlad R.Václav.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist