Greenpeace používá sklíčeného Santa Clause k tvrzení, že ‘Severní pól taje’

Uveřejněno dne 27 prosince 2013 000 16:42

Arktický led ve skutečnosti oproti loňskému létu o 29 procent přibyl. Greenpeace vede reklamní kampaň na hlavních dopravních uzlech po celém světě zobrazující obrázek sklíčeného Santa Clause spolu se slovy: „Severní pól taje. Radši byste tomu měli věřit.“ Fotka výše je ze stanice londýnského metra a povzbuzuje lidi, aby darovali 3 libry na charitu „k pomoci zachránit Arktidu a rozšířit tohle poselství od Santy.“ Ovšem úplně jako Děda Mráz je tvrzení, že Severní pól taje, naprostým mýtem.

Od léta 2012 do léta 2013 vzrostla ledová pokrývka Arktidy o plochu 533 000 čtverečních mil, tedy vzrostla o 29 procent.

Obrázky NASA zveřejněné letos ilustrovaly, jak se ledový příkrov o rozloze větší než půlka Evropy táhne od Kanady po Rusko.

K tomu byla připojena tvrzení, že vědátoři v roce 2007 podle zpráv BBC tvrdili, že Arktida bude do léta 2013 „úplně bez ledu.“
Arktický led od léta 2012 do léta 2013 o 29% přibyl (Image: NASA).

Ten slogan „Severní pól taje. Radši byste tomu měli věřit,“ zní téměř jako hrozba. Vnucení víry je ale u takovéhoto tvrzení jasně nutné, jelikož skutečná fakta ukazují, že pravdou je opak.

Tohle je zase další příklad toho, jak jsou alarmisté z tábora globálního oteplování už nuceni uchylovat se k propagandě konstruované k manipulacím lidí na emociální úrovni, v níž se vykonstruovanými vjemy předstírá úplně jiná realita.

S tím jak empirické vědecké důkazy čím dál více potvrzují, že lidské emise CO2 nezpůsobují žádné významné globální oteplení a že Země je ve skutečnosti v současnosti v jedné z fází s nejstabilnějším životním prostředím za staletí, a jak zoufalství průmyslu klimatické změny roste, tak se budou dále dopouštět sebeodhalování čím dál bizarnějšími způsoby.

Tvrzení, že Severní pól taje lze přisoudit asi takovou váhu, jako poukazům Medvídkovského Prasochlapa Al Gora, že se lední medvědi kvůli globálnímu oteplování utopí.

Related posts:

  1. Associated Press retracts bogus north pole lake photo
  2. Ice has flatlined in the North Pole, while it goes through the roof in the South Pole
  3. Arctic Sea Ice Melting Season Posts Latest Start on Record
  4. Ice at the North Pole in 1958 and 1959 – not so thick
  5. Greenpeace Leader Admits Organization Put Out Fake Global Warming Data

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
December 16, 2013

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist