Polární vír

Uveřejněno dne 5 února 2014 000 14:15

Polární vír způsobil už stovky zranění lidem pronášejícím sarkastické poznámky o klimatické změně, kterým klimaaktivisté rozbíjeli tváře.

MINNEAPOLIS (The Borowitz Report)— The tzv. polární vír dnes způsobil po celém Středozápadě stovky zranění, jelikož lidem, kteří povídali „tolika globálního oteplování“ a pronášeli podobné komentáře rozbíjeli obličeje. Úřady v několika státech uvedly, že u obyvatel, kteří pronášeli popíračské poznámky a rouhačsky zmiňovali nízké teploty jako důkaz, že klimatická změna neexistuje, údajně došlo k prudkému nárůstu zranění v oblasti tváře a hlavy.

Na ošetřovně první pomoci v St. Paul, čekal jednačtyřicetiletý Harladn Dorrison na ošetření s pohmožděninami v oblasti obličeje poté, co se rouhal poznámkami, že ty hluboce mrazivé teploty znamenají, že z těch aktivistů klimatické změny padají samé sračky.

„Jen jsem to dořekl, a bum, z čista, jasna mě kdosi bacil do tváře,“ řekl. „Ten polární vír je opravdu nebezpečný.“

Profesor meteorologie Davis Logsdon z University of Minnesota vydal bezpečnostní varování obyvatelům států postižených historicky nízkými teplotami: „Pokud žijete v dosahu polárního víru a máte na srdci něco o rouhačského o klimatické změně, nevycházejte z domu.“

January 6, 2014
Posted by Andy Borowitz

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist