Zoufalství alarmistů dosahuje nových výšin: Naomi Oreskes navrhuje k umlčení skeptiků „stíhání za organizovaný zločin“

Uveřejněno dne 14 března 2014 000 11:14
Text na obrázku: Spatříte-li cokoliv podezřelého, jako zavazadla bez dozoru nebo klimatického skeptika, nahlaste to prosím personálu. Kdyby vás zajímalo, k jakému až zoufalství alarmisté v debatě se skeptiky propadli, nemusíte se dívat dále než na profesorku Naomi Oreskes na následujícím videu od značky 1:12:40, kde přednáší jako možnost pro potlačování skeptiků jejich „stíhání z organizovaného zločinu.“ Hej, když nejste schopni nad skeptiky zvítězit v debatě, tak musíte přimět US federální vládu, aby ji vyhlásila za ukončenou, a pronásledovala každého, kdo s tím nesouhlasí.

Alarmisté jsou zjevně ze svých porážek už znavení a z toho, když vidí, jak se jim podpora rozplývá. Chtějí prostě být jen vyhlášeni vítězi, a kohokoliv, kdo to nemůže přijmout, o tom poučit pomocí hrozby stíhání za organizovaný zločin.

Většinu té panelové diskuse se účastníci pokoušeli o vlastní ujištění, že vědecký konsensus existuje, a že kdokoliv, kdo s tím nesouhlasí, je tak či onak hloupý. Rovněž mluvili o tom, co by měla ke kontrole poselství o tom dělat média, a vychvalovali LA Times za cenzuru skeptických názorů.

Podíváte-li se na kousíček výše uvedené diskuse, budete jistě souhlasit, že tím nejlepším, co se dá dělat, je pokračovat v tom, co oni nenávidí nejvíce: Zaměřovat se na data a grafy a přimět lidí, aby se podívali z okna (v případě, pokud není zrovna zavalené sněhem).

By P Gosselin on 23. Februar 2014

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist