Nejvíce za budoucnost planety bojuje Severní Korea

Uveřejněno dne 9 dubna 2014 000 13:22

29. března (20:30–21:30) budou někteří lidé sedět ve tmě, aby vyjádřili svůj „hlas“ pro opatření v oblasti globální změny klimatu. Místo toho se můžete připojit k Competitive Enterprise Institute (CEI) a dalším tisícům lidí na celém světě, kteří budou slavit Hodinu lidského úspěchu. Nechte svítit světla na vyjádření svého vděku za vynálezy a inovace, které nám vytvářejí dosud nejlepší podmínky k životu, a uznání, že budoucí řešení vyžadují individuální svobodu a nikoli vládní donucení.

Hodina lidského úspěchu je oslavou svobody člověka a ocenění úspěchů a inovací, které lidé používají ke zlepšení svých životů v celé historii. Na oslavu Hodiny lidského úspěchu stačí strávit hodinu 20:30–21:30 využíváním výhod kapitalismu a lidských inovací: setkat se s přáteli v teple vyhřívaného domova, sledovat televizi, dát si horkou sprchu, pít pivo, zatelefonovat někomu blízkému nebo poslouchat hudbu.

V sobotu 29. března 2014 od 20:30 do 21:30 někteří lidé zhasnou světla a stráví hodinu v temnotě, což berou jako symbolický hlas proti celosvětové změně klimatu. Pozorovatelé z Hodiny Země chtějí přimět politiky celého světa k tomu, aby „něco udělali“ ve věci znečištění a využívání energie. To znamená, že chtějí, aby politici použili nařízení a represivní daně, aby se jednotlivcům zabránilo svobodně používat prostředky, čímž nám zabrání nalézt řešení a technologie budoucnosti. Místo toho vás Competitive Enterprise Institute žádá, abyste tu hodinu strávili se zapnutými světly na oslavu Hodiny lidského úspěchu.

Hodina lidského úspěchu je každoroční událost, která znamená uznání a oslavu toho, že žijeme v nejlepším období v historii lidstva, a že důvodem, proč tu jsme, je to, že lidé mohou svobodně používat svou mysl a zdroje ve svém okolí k experimentování, vytváření a inovování. Účastníci Hodiny lidského úspěchu uznávají nutnost chránit jednotlivce před vládním donucením, abychom mohli pokračovat v inovacích a zlepšit naše životy a svět kolem nás.

Human Achievement Hour 2014

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist