Strana zelených dnes srdceryvným textem podporuje den Romů

Uveřejněno dne 15 dubna 2014 000 14:25

Zajímavé. A kdy bude den Čechů? A Moravanů? A Slezanů? Strano zelených, proč pouze Romové? Není to trochu rasismus naruby? Diskriminace ostatních ve prospěch Romů? Lidé vašeho smýšlení tomu říkají pozitivní diskriminace, že? Nenazvou to pravým jménem: rasismus naopak.

Zrovna ten mladý člověk na plakátku, který Zelení publikovali, je šikovný a je z něj pedagog, herec a režisér. Fandím mu! Ale právě on asi den Romů nepotřebuje. Není to celé spíše o tom, že se některým lidem chce pracovat a některým ne, což se týká všech národností? A dokud vy Zelení a další budete bez ustání dělat chudinky z určité části nepřizpůsobivých, jen protože mají jinou barvu pleti než ostatní nepřizpůsobiví, budete jen sami prohlubovat společenský problém, ze kterého, jak moc dobře víte, většinou těží opačný politický extrém, který také k ničemu dobrému nevede.

Dějiny ukázaly, že rasismus je cesta do pekel. Tím, že ho spolu s kluky a s holkami z Bruselu otočíte naruby, vyvoláváte jenom větší odpor většinové společnosti. Tedy těch lidí, kteří musí denně pracovat a obětovat tak čas na sebe i své blízké. Ti jen těžko pocítí sympatii ke komukoliv, kdo pracovat nechce a rozhodl se žít z našich daní, neboli ze sociálních dávek. A je přitom úplně jedno, jaké barvy pleti je ten flákač a jaké národnosti, či náboženství ten pracant. Je přece amorální, aby v lidské společnosti parazitoval ten první na tom druhém! To je nejdůležitější problém našeho společného soužití.Takže milí Zelení, chcete skutečně pomoci Romům? Přestaňte tedy být rasisty naopak. Nesugerujte společnosti, že jde o problém my versus Romové. Jde totiž o problém docela jiný: My slušní a pracující bez rozdílu barvy pleti versus oni sprostí paraziti bez rozdílu barvy pleti!

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist