Nová Evropská strategie na využití obnovitelných zdrojů

Uveřejněno dne 15 dubna 2014 000 14:28

Tak už jsem to pochopil. Do roku 2020 chtěla původně Evropská Unie dostávat 20% energie z obnovitelných zdrojů. Nic nedbali na varování, že je to nereálné, že to způsobí problémy v přenosových soustavách, zdražení potravin při nadměrné produkci žlutého nebezpečí – řepky olejky a ekonomice při zdražení všeho ostatního tím, že si přimícháváním žlutého nebezpečí zdražíme paliva.

Nyní EU opět zpřísňuje pravidla a nařizuje evropským firmám do roku 2030 snížení emisí CO2 a vyrábět 30 % své energie z alternativních zdrojů.

To znamená, že do roku 2040 to bude 40%, takže např. v roce 2090, to bude 90% a v roce 2120 dokonce 120% veškeré energie z obnovitelných zdrojů.

Že to nějak nevychází?

Ano. Je to tak. To se stává v Globálně otepleném byznysu běžně. Krom prohlašování stachanovských cílů z období komunismu mi to připomíná Al-Gorova lido-praso-medvěda z kresleného seriálu South Park. Tam byl popsán jako tvor, který je na půl člověk, na půl prase a na půl medvěd. Pro zádumčivé uvádím, že je to tedy 100% resp. 150% lidoprasomedvěd.

Lidoprasomedvěd mimochodem přesně symbolizuje stav monitorování takzvaného globálního oteplování a celého globálně otepleného alarmismu a obchodu s deštěm, který se na tuto virtuální hrozbu v průběhu let nalepil, a ze kterého Evropská Unie v těchto svých idealistických rozhodnutích čerpá.

Evropská Unie tak činí i přesto, že poslední zpráva ukazuje, že už se 10 let neotepluje. Přesto je důležité proti oteplování bojovat všemi dostupnými i nedostupnými prostředky.

Nutno podotknout, nyní již ve vší vážnosti, že má-li to být do roku 2030 tak, pak na našich polích již žádné jídlo neporoste, žluté nebezpečí bude úplně všude a EU bude muset veškeré jídlo nakupovat „venku“, nebo bude neúnosně drahé. Jako důsledek je na místě uvažovat buď o emigraci, nebo o defenestraci.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist