Proč Zelení prosazují homosexualismus a pedofilii? Možná je to osobní zájem řady jejich předáků…

Uveřejněno dne 6 května 2014 000 14:46

Rodiče, mějte se před Zelenými a podobnými exoty na pozoru. Jim často nejde o žádnou přírodu a rovnoprávnost, ale ukojování vlastních perverzních choutek. „Můj trvalý flirt s dětmi nabral erotický směr. Stalo se mi vícekrát, že některé děti otevřely můj poklopec a začaly mě dráždit…“.

Ne, to není opsáno z nějaké anonymní pedofilní webové stránky umístěné kdesi v Belgii. To je citát z knihy „Velký bazar“, kterou v mládí napsal Daniel Cohn-Bendit – jeden z předáků evropského hnutí „Zelených“ a dlouholetý člen EP za tuto strany. DCB se ve své knize upřímně vyznal ze svých perverzních choutek, ačkoliv to dnes bagatelizuje. Jindy se tento „politický velikán“ zase v televizním rozhovoru vyznal z erotického obdivu k holčičkám předškolního věku… Představte si, že by to udělal někdo jiný… to by ho již média vláčela bahnem jako odporného pedofila a nejspíš by hnil někde ve vězení. Nikoliv však předák z neomarxistické strany Zelených….

Nikoliv ochránci přírody, ale ochránci sexuálních deviantů.
Když se podíváme na politickou agendu většiny „Zelených stran“, tak překvapivě zjistíme, že jim o žádnou „ochranu přírody“ nejde. Jejich politice dominují „práva“ homosexuálů, leseb a ladymanů a v neposlední době se začíná do popředí dostávat i umožnění adopce dětí homosexuály a legalizace pedofilie (respektive její dekriminalizace) a incestu.

Homosexuálové páchají velkou většinu pedofilních trestních činů.
Podle posledních statistik a výzkumů se homosexuálové (tvoří ve společnosti pouze asi 2 procenta obyvatel) dopouštějí nejméně 1/3 všech pedofilních znásilnění. Není tedy divu, že bojovníci „za práva gayů“ bojují i za legalizaci pedofilii a zrušení ochrany dětí před sexuálními útoky zvrhlých dospělých. Proč to tedy Zelení podporují. Důvodem asi je, že se v případě mnohých předáků strany Zelených jedná o osobní zájem. Oni totiž podobnými úchylkami sami často trpí. Není jistě náhodou, že v CR za stranu Zelených kandidoval jeden z organizátorů trapné homosexualistické estrády gay pride, kde loni jistě náhodou proběhl i pedofilní „coming out“, kdy v průvodu pochodovali pedofilové a požadovali „toleranci“ pro svá „práva a potřeby“. Podobná situace je i v dalších zemích…

Voliči strany Zelených by se měli probrat, především ženy–matky
Je paradoxem, že mnoho voličů strany Zelených se rekrutuje z řad potenciálních obětí jejich zvrhlých sexuálních deviací. Třeba mladé ženy-matky. Pod dojmem mateřství se obvykle začnou více zajímat o zdravou stravu a tedy i prostředí kolem nich a často se nechají napálit líbivou agitací Zelených. Jenže s údajnou ochranou přírody si od Zelených současně kupují i třeba podporu homosexualismu se všemi důsledky a teď i pedofilie. Tím jednají zcela proti zájmu svých vlastních dětí. Opravdu bych se nerad dočkal toho, až před školami budou legálně a beztrestně postávat hloučky homosexuálních pedofilů a lákat moje bezbranné děti „na procházku do lesa do zdravé přírody“….. a to vše s vědomím, že se jim nic nestane…a že na to „mají právo“ v rámci „zvýšeného sexuálního zájmu o mladistvé“, jak se nyní pedofilie začíná nazývat…

Odmítněme i ostatní podporovatele homosexualistické a pedofilní agendy. Ať jsou to pravdo-láskařská média z Babisovy skupiny, tedy Mladá fronta a Lidovky, Bakalovský Respekt a především pak tzv veřejnoprávní média CT a CRo. Nikdo nás/vás přece nenutí si je kupovat, platit koncesionářské poplatky a tím je udržovat při životě. Za měsic budou zase volby. Sice do podivného „Evropského parlamentu“, ale konečně zase kandiduje strana, která má normální konzervativní program. Jmenuje se NE Bruselu – Národní demokracie.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist