STRANA ZELENÝCH V NEMECKU CHCE LEGALIZOVAT INCEST!

Uveřejněno dne 15 května 2014 000 13:56

‚My chceme sex mezi sourozenci a dalšími blízkými příbuznými povolit a požadujeme skoncovat s incestními zákony. Tohle je izolovaný relikt dávných časů, kdy i cizoložství bylo trestné, s čímž už jsme rovněž skoncovali,hlásá politik Strany Zelených Hans-Christian Ströbele. Německá strana Zelených chce nejen legalizovat incest, ale i zakázat ježdění autem o víkendech.

Německý deník Die Welt píše, že jeden z vůdců v Německu vlivné Strany Zelených volá po tom, aby se v Německu o víkendech zakázalo ježdění autem. Die Welt píše: „Vůdce parlamentní skupiny Zelených Fritz Kuhn, starosta Stuttgartu, chce, aby o víkendech auta německých řidičů zahálela. (…) S tím, že zákazem ježdění se vyšle jasný signál proti klimatické změně. Podle Kuhnových odhadů si občané rychle všimnou, ‚že se mohou obejít i bez aut.‘“ Fritz Kuhn odkazuje na  zákaz ze Severní Itálie ve 150 městech z minulé neděle kvůli boji proti znečištění. Lidé mohou použít bicyklu nebo chodit pěšky. Není to úžasné. Němci teď přestanou o víkendech jezdit, zůstanou doma a budou se věnovat intimní společnosti rodinných členů. Teď už víte, jak prostě až praštění ti němečtí Greeni mohou být.

Až potud by si mohli čtenáři myslet, že němečtí Zelení chtějí zakázat všechno. Ač to zavádí k takovémuto přemýšlení, není to pravda. Existují určité věci, které chtějí naopak legalizovat: např. incest. V magazínu FOCUS se uvádí: Rozsudek Evropského soudního dvora pro lidská práva (EGMR) proti 34-letému muži z Leipzigu, který prováděl incest, vedl ke kontroverzním reakcím. Politik Strany Zelených Hans-Christian Ströbele reagoval nejostřeji. ‚My chceme sex mezi sourozenci a dalšími blízkými příbuznými povolit a požadujeme skoncovat s incestními zákony. Tohle je izolovaný relikt dávných časů, kdy i cizoložství bylo trestné, s čímž už jsme rovněž skoncovali,‘ řekl Ströbele zpravodajské síti N24. Paragraf 173 už podle něho neodpovídá v těchto časech osvícených názorů na manželství a rodinu. Musí se zrušit.

Mělo by se poznamenat, že už raná Strana Zelených v Německu v 80. letech také podporovala dokonce zastánce pedofilie podle levicového TAZ, který tu cituje Spiegel. „Pedofilie v minulosti – V 80. letech Strana Zelených údajně finančně podporovala pracovní skupinu, která volala po legalizaci sexu s dětmi. Cohn-Bendit: ‚To býval mainstream.‘“

Není to úžasné, že Zelení jsou dnes na Západě podáváni jako „progresivní“.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist