Zelení nás lákají do Evropy, kterou pomáhají ničit

Uveřejněno dne 27 května 2014 000 12:13

Strana zelených se vytasila s novým videoklipem. Je nutno uznat, že dílo je celkem povedené a vtipné. Nejrůznější typičtí příslušníci evropských národů nás v něm v působivých kulisách, slušivých národních garderobách a s neodolatelným přízvukem lákají k větší angažovanosti v novodobé RVHP a vrchního naivního eurohujera Lišku si za jásání přihlížejících odnášejí do Bruselu.

Nad cestou pana Lišky z této země bych zajásal, nebýt toho, že v Bruselu může napáchat ještě více škod než v tuzemsku. Navíc toto nošení Lišky na ramenou snad ani není nutné, jelikož tato komická figurka, i když se zrovna v Evropském parlamentu nenachází, není ve svých myšlenkách schopna ani na jednou vteřinu zapáchající bruselský anální otvor opustit.

Problémem videoklipu je něco jiného. Zelení nám v něm totiž ukazují Evropu, která už neexistuje, a to zejména díky ideologiím, které oni sami prosazují. Celé to evropské společenství, které nám tam ukazují (Němec turista, jódlující Rakušan, Skot v kiltu, Francouzka před eiffelovkou) je totiž až rasisticky jednobarevné. Všichni příslušníci jednotlivých národů jsou bílí a po národnostních (zatím) menšinách ani památky.

Nemůžu si pomoci, ale nějak mně v tom videoklipu chybí třeba nějaký hodný muslim před mešitou či Rom před hernou. A to nemluvím o tom, že se úplně zapomnělo na černochy. Inu, Evropa, jak nám ji ukazují Zelení, je jednotvárná a vůbec nám neukazuje to multikulturní obohacení, kterého nám právě tato strana a jí podobní podřezávači větví vlastní civilizace chtějí dopřát měrou vrchovatou.

Takže, milí Zelení, příště nám neukazujte svět, který díky ideologiím, jejichž jste hlavními představiteli, už dávno neexistuje, a ukažte nám Evropu takovou, jaká skutečně je. Až se pan Liška podívá na svět reálným pohledem, pokud toho vůbec bude někdy schopen, pak se v příštím videoklipu bude cestě do Bruselu na ramenou příslušníků všech přítomných kultur hodně zuřivě kroutit.

Zde je odkaz na onen zmíněný videoklip:

http://www.jenpromuze.cz/video/17894-predvolebni-klip-zelenych-je-vazne-neco-neskutecneho

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist