Zelený sliz spláchnut v eurovolbách do septiku!

Uveřejněno dne 30 května 2014 000 14:27

Panečku, to bylo ale fiasko, co? Bursíkův a Havlův Les půl procenta hlasů, zelení mafiáni od Lišky 3.77 %. Naposled tihle kmotři uspěli před osmi lety. Od té doby nic. V České televizi jsou jak doma, plakátů za peníze solárních baronů všude plno a stejně jim to nepomohlo.

Volič už dávno odhalil, že zelení nejsou žádní naivní sluníčkoví ochránci broučků, ale suroví byznysmeni, cizopasníci a vyděrači, kteří za líbivými žvásty o planetě a přírodě zamořili krajinu ventilátory, řepkou a slunečními jedovatými panely a napakovali si kapsy. Už by mohli táhnout někam.

Ostatně nejlíp to v internetové diskusi napsal čtenář Pavel Obdržálek: „Jelikož zelení dostali kolem 55 tisíc hlasů – je to slušně zaplněné vetší okresní město. Jistě by se nějaké na severu našlo, kam by se mohli tito voliči sestěhovat – včetně svých multikulturních přátel – a mohou se tam (chráněni vysokou zdí proti xenofobům ze zbytku ČR) nechat kulturně obohacovat. A samozřejmě odstřihnout od elektrizační soustavy s ošklivým Temelínem v čele, nechť si pokryjí střechy soláry v ostrovním režimu.“

pif

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist