Banksteři sešikovaní za globalistickou agendou klimatické změny

Uveřejněno dne 22 září 2014 000 15:35

Klimatická změna je globalistické spiknutí za světovou dominanci. Kartel globalistických „rozvojových“ bank vydal zprávu „o potřebě ekonomické spolupráce k pomoci národům, aby se adaptovaly na nepříznivý dopad klimatické změny,“ ohlásila v pátek UPI.

Tuto zprávy připravily Africká rozvojová banka, Asijská rozvojová banka, Evropská banka pro rekonstrukci a rozvoj, Evropská investiční banka, Inter-americká rozvojová banka a Světová bankovní skupina a objevila se před klimatickým summitem Spojených národů, který bude příští týden v New Yorku.

Ty tzv. rozvojové banky dostávají peníze z her na finančních trzích a od „předplatitelských“ národů, jinými slovy od daňových poplatníků v „bohatých“ čili „rozvinutých“ zemích.

Tento plán „vyžaduje mobilizaci široké škály finančních zdrojů, veřejných i soukromých, bilaterálních i multilaterálních, včetně alternativních zdrojů,“ uvádí zpráva.

Agenda 21

Zpráva volá po politikách „trvale udržitelného rozvoje“ ve stylu Agendy 21 k boji proti pochybné antropogenické klimatické změně, k níž patří i „hustá města“. Karbonáři argumentují, že „výstavba hustých měst konstruovaných kvůli úspornosti je jednou z nejslibnějších cest k trvalé udržitelnosti.“

K dalším „slibným cestám“ patří kontrola přidělování vody a distribuce vody, zákazy soukromé dopravy ve prospěch „ekologicky svědomitých režimů dopravy“ a restrikce používání přírody jednotlivci kvůli ochraně „biodiverzity“.

Ten „chytrý růst“ a „biodiverzita“ jsou o eliminaci práv soukromého vlastnictví a práv jednotlivců. „Trvalá udržitelnost“ je o trvalé udržitelnosti globální elity a o vytvoření kontroly autoritářskými globalistickými aparátčíky, co budou kontrolovat životy miliard lidí.

Lidé budou pod Agendou 21 „ustájeni v zónách ‚Chytrého růstu‘ čili v ‚lidských sídlištích‘, kde budou odkázáni na výškové budovy. Jednotlivci budou zbaveni práv, zvláště práv vlastnických. Dokumenty Agendy 21, čili trvale udržitelného rozvoje, volají po redukci lidské populace ze současných 6,6 miliardy na asi tak 1 miliardu, tj. prořezávku o 85%,“ píše Michael Shaw.

O tom si česky počtěte třebas zde: WWF volá po globální bídě, aby se zachránila planeta

Elitářští eugenici volají po masové depopulaci a zásadním omezení spotřeby energie

„Zapomeňte na své sny o dvoupodlažním domku na vlastní parcele. Místo toho je v plánu vnutit nám sídliště noční můry. Představte si třeba Čínu,“ píše Nancy Thorner, „konkrétně města jako Peking s jen málo soukromými domy, ale spoustou obrovitých paneláků. Místa, kde budou lidé nejspíš žít v zónách propojených přecpanými silničními spojkami a vše pod kontrolou nedotknutelné vlády.“

Netřeba myslet ale jen na Čínu, česky si přečtěte co ti progresivní chystají jen tady za humny: Hamburg si vytyčil cíl: do 20 let být městem bez aut

Problémem je vyžírkovská finanční třída, nikoliv klima

V této zprávě se vyzdvihují jako obdivuhodné příklady hodné následování brazilská Curitiba a kolumbijská Bogota.

„Curitiba má ale daleko k idylické utopii a potýká se s těmi samými problémy jako metropole celého světa včetně přecpanosti, chudoby, znečištění a nepostačujícího veřejného financování,“ píše Tim Gnatek. Město však zavedlo „směrný plán“ ve stylu Agendy 21, aby „vyčistilo životní prostředí a poradilo si s chudobou.“

Kolumbie má jednu z nejhorších statistik chudoby v Latinské Americe a jeden z nejvíce rozvrstvených sociálních systémů světa. Více než třetina obyvatelstva země žije pod hranicí chudoby, která je tam dolar na den.

Kolumbie je daleko více než obětí klimatické změny kořistí finanční třídy představované Světovou bankou a jejími rozvojovými bankami.

„V důsledku politiky sponzorované Světovou bankou a MMF se v Kolumbii příjem na hlavu propadl z $2 716 v roce 1997 na současnou úroveň $1 890. Jen mezi lety 1997 až 2000 procento Kulumbijců žijících v chudobě vzrostlo z 50,3% na 60,0%,“ uvádí Tony Avirgan.

Světová banka tyje z ekonomického vyžírání. Klimatická změna je pouhým posledním ze spiknutí konstruovaných k realizaci světové vlády, jelikož globální elita opouští Bretton Woodský systém a usiluje o daleko účinnější způsob vlády a kontroly nad obyvatelstvem světa a jeho zdroji.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist