Sluníčkoví cyklisté

Uveřejněno dne 4 prosince 2014 000 9:04

Dramatická roztržka se rozpoutala v Ostravě-Mariánských Horách. Poté, co řidiči osobního auta vjel do jízdní dráhy cyklista, oba muži si nejprve začali nadávat a pak se i porvali. Při tom cyklista vytáhl sekeru a hrozil, že řidiče zabije. Později mu rozmlátil auto a ujel. Teď ho hledá policie.

Nejdřív sprostá slova, pak pěsti a nakonec i sekera. Dramatický konflikt se 11. listopadu krátce před třetí odpoledne odehrál v Ostravě-Mariánských Horách.

Do jízdní dráhy šestatřicetiletého řidiče osobního auta značkyOpelvjel cyklista. Kvůli kolizi se oba muži začali hádat, přičemž cyklista neváhal být značně vulgární.

„Následně se oba muži vzájemně uchopili za oděv a dokonce skončili i na zemi,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Během roztržky cyklista vytáhl sekeru, mával s ní před svým soupeřem a hrozil mu, že ho zabije.

Řidič Opelu tak radši nasedl do auta. Ještě dřív, nežstihlodjet, mu ale cyklista sekerou udeřil do přední kapoty. Tím ovšem svou agresi nevybil. Pokračoval na několik desítek metrů vzdáleném parkovišti, kde muž zaparkoval.

Cyklista za ním dojel, zastavil u zadní části auta, sekerou rozmlátil zadní sklo – a pak ujel pryč.

Teď útočníka hledají policisté. Podezřívají ho z poškození cizí věci a nebezpečného vyhrožování. Škodu na autě stanovili na zhruba deset tisíc korun.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist